Първи снимки от сватбата на годината

Първи снимки от сватбата на годината | StandartNews.com

Клуни и Амал изгряха на кориците на списанията "Пийпъл" и "Хелоу"

Джордж Клуни като младоженец, а до него жена в булчинска рокля. Години наред това изглеждаше като невъзможна фантасмагория, но заклетият ерген опроверга собственото си аз. Клуни и Амал Аламудин вече официално са съпруг и съпруга, казали заветното "Да", сложили подписи и вдигнали четиридневна пищна сватба.
Пресните младоженци изгряха като корици на две списания - "Пийпъл" и "Хелоу". Това обаче са единствените снимки от последната фаза на брачните им церемонии. Защото за всичко, което се е случило зад вратите на кметството във Венеция, екслузивните права са на американския "Вог", който плати 1 млн. долара за това.

Феновете сипят суперлативи за роклята на ливанската адвокатка - тоалетът е дантелен, с було и е дело на Оскар Де Ла Рента. Стилната дама до последния момент се чудеше какво премяна да избере, тъй като е ценител на куп елитни марки и не се знаеше коя точно ще си хареса. Амал, която никога не е била светска личност допреди запознанството си д-р Рос, все по-убедително печели адмирациите на хроникьорите. Въпреки че няма сексапила на Стейси Киблър и останалите бивши гаджета на Клуни, елегантността и дисциплината й се харесват - сравняват я единствено с Мишел Обама, която предизвика революция в модата. Прогнозите са, че скоро ще служи за модел за подражание, тъй като оттук насетне няма да има мърдане от фешън хрониките.

Изборът на Джордж Клуни пък бе предвидим - той заложи на любимия си дизайнер и облече изряден черен костюм на Джорджио Армани. Клуни почти не е близнал алкохол по време на тържествата и сащисал приятелите му, които са очаквали поне малко да даде воля на бохема в себе си. Джордж обаче изглежда променен точно по онзи начин, по който само една жена може да ти бръкне в мозъка. Аверите му - Мат Деймън, Бен Афлек и Бил Мъри, обаче решили, че така е по-добре за него и не му напомняли за предишното му аз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай