Парад с Клуни и Амал във Венеция

Парад с Клуни и Амал във Венеция | StandartNews.com

След като си казаха "да" в събота във Венеция, Джордж Клуни и Амал Аламудин излязоха в неделя следобед, за да се срещнат с гости и приятели.

Щастливата двойка напусна 7-звездния хотел "Аман" на Канале Гранде. Хванати за ръце, младоженците се качиха на водно такси, което ги отведе до хотел "Киприaни" на остров Джудека. Десетминутното им пътуване мина като парад - отвсякъде ги поздравяваха гражданите на Венеция, а съпрузите им махаха в отговор. С тях бяха и родителите на Джордж, Ник и Нина, както и тези на младоженката, Рамзи и Бария. "Вече е време за внуци", коментира тъстът Аламудин пред "US Weekly".

В разкошния ресторант на луксозния замък от XIX в., превърнат сега в хотел, те дадоха галавечеря за 100 звездни гости. Старинната сграда е била осветена в червено, а за да се чувстват гостите удобно, на столовете е имало кадифени възглавнички.

Когато репортери запитали Боно харесала ли му е сватбата, фронтменът на "Ю ту" отговорил: "Сватба ли? Каква сватба, бях на Бар мицва!"

След като се пошегувал с пишещите братя, вокалистът все пак издал как е протекло тържеството, на което младоженците си размениха брачни клетви: "Партито беше страхотно! То даже продължава (бел. ред. снощи е била гражданската церемония). Беше много емоционално и прекрасно".

Освен него на сватбата бяха и други знаменитости като Бил Мъри, Мат Деймън, Джон Красински, Емили Блънт, Ранди Гербер и Синди Крауфорд, Ана Уинтър, издателката на американски "Вог", което купи ексклузивните права за сватбените снимки за 1 млн. долара. Във връзка с това гостите са спазили стриктни правила за мобилните телефони, като снимането с тях е било абсолютно забранено.

Сватбата на Джордж и Амал стана по-обсъждана дори от тази на Брад Пит и Анджелина Джоли, които така и не уважиха церемонията. Запознати припомнят, че Брад и Джордж не са виждани заедно от доста време.

Снощи трябва да се е състояла гражданската церемония на звездния брак в кметството на града в разкошния дворец от ХVI в. Фарсети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай