Кара Делевин съблазнява с невинност

Кара Делевин съблазнява с невинност | StandartNews.com

Кара Делевин е нежна като ангел пред обектива на Себастиян Фарна в рекламна фотосесия на бижута. Под вещото око на рекламния гуру Дейвид Липман топмоделът позира в леглото, облечена само по ефирен топ и бикини, а на морския бряг е с мокра прилепнала риза.

Британката съблазнява с неподправения си чар и невинност, като умело показва каква е тенденцията в бижутата за пролетта на 2015 на марката на Джон Харди. Снимките са направени в Бали, а компания на Кара прави канадският модел Саймън Несман.

"Честно, почти се превърнах в клептоманка. Влюбих се във всички тези сребърни гривни, които "заспиваха" на ръката ми", призна красавицата след фотосесията.

Принц Уилям и бременната в 6-ия месец Катрин

се радват на морето и слънцето на Карибите. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж празнуват там рожден ден на майката на Катрин - Карол. Кралската двойка този път е в компанията на първородния си син, принц Джордж, и ще се завърне в Англия до няколко дни. А раждането на втория им син се очаква напролет.

Боб Дилън сподели, че ако можеше да повтори живота си,

би станал учител в гимназията по теология или история на древния Рим. 73-годишната легенда пуска на 3 февруари новия си албум Shadows in the night, в който интерпретира песни на Франк Синатра. Музикантът предложи дискът да бъде предоставен безплатно на 50 000 читатели на сп. "AARP", което се изпраща на 35 млн. американци над 50-годишна възраст.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай