Ирина Шейк - селянче от миньорски град

Ирина Шейк - селянче от миньорски град | StandartNews.com

Тайното минало на Ирина Шейк излезе наяве.

Оказва се, че на манекенката й е било доста трудно да пробие в модните среди, пише в. "Дейли мейл". Причината - Ирина произлиза от бедно семейство от руското градче Еманжелинск, а баща й Валери е татарин. Той е миньор и умира на 40 от заболяване на белите дробове. Семейството не може да си позволи да купи дори едни обувки с токчета на Ирина, с които тя да се яви на кастинг в агенцията, която се намира до техния блок. Майка й Олга слугувала по къщите, за да издържа децата си в началото на 90-те по времето на Борис Елцин. От скандалните разкрития става ясно, че 14-годишната мургавелка успява като модел, благодарение на флирта си с доста по-възрастен от нея милионер, който я побутнал по пътя към славата. Заради истинското й име - Шейкхлисламов, което показва че е мюсюлманка, дълго не й давали виза за САЩ. Тогава богаташът я накарал да се прекръсти.

"Намерихме я и забелязахме, че има потенциал. Изкъпахме я, приведохме я в ред и я научихме каквото е необходимо за модата. Преди да дойде при нас, Ирина беше просто селско момиче и това си личеше от километри. В Москва дори не й беше разрешено да се представя по ревюта. Снимаха я само за реклами за бельо, защото беше втори клас модел", заявява Светлана Клименко, собственичката на първата агенция, в която Шейк е работила. Оттам прекратили отношенията си, след като станало ясно, че чичко-паричко издържа младата моделка. "Дадохме й ултиматум - или се жени за него, или да гони кариера. Тя ни убеждаваше, че няма връзка с подобен човек", разказва бившата работодателка на Шейк. Според нея и любовта на Ирина с Кристиано Роналдо е била чисто комерсиална. "Знаех си, че Кристиано няма да се ожени за нея. Сега Брадли Купър е просто поредният пиар. Ирина използва мъжете за пари, както правеше още от едно време", твърди Светлана Клименко.

Целият този разказ е подкрепен и с ретро снимки на 29-годишната днес Ирина. От тях ясно си личи, че моделката не е първа хубост и очевидно наистина парите на богатия й любовник са помогнали за нейния успех. От кадрите се вижда, че Ирина може би се е подложила на леки пластични корекции по лицето, тъй като на старите си фотоси тя е доста по-различна от сега. В крайна сметка Шейкхлисламов, както е истинското име на красавицата, не е такава "вода ненапита", за каквато всички я мислят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай