Антония и Наско от "Женените" се разделиха

Антония и Наско от "Женените" се разделиха | StandartNews.com

Антония и Атанас от експеримента на Нова "Женени от пръв поглед" също са се разделили, гласи градската клюка. Те били в развод и повечето близки на Наско винят именно Тони за злощастната развръзка, пише Hotarena.net. За края на брака им подсказала младоженката в социалната мрежа.

"Това беше поредният удар на съдбата. След толкова глупости, които изчетох по свой адрес, след толкова прокоби и злоба, отправена към мен, искам да кажа на всички: "Това, което не ме убива, ме прави по-силна". Не се притеснявам от нищо и вярвам в съдбата", гласял статусът й според запознати. Антония досега не си е позволявала да поства каквото и да било около личния си живот. Явно обаче коментарите от страна на близки и познати на Атанас са й дошли в повече и тя избухна. От думите й става ясно, че приема тежко развода с Наско и е обидена, като не се смята за виновна за раздялата.

Още един аргумент за това, че отношенията й с Наско са приключили, е смененото й име във Фейсбук. Това е третият развод в "Женени от пръв поглед".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай