Мечтателите са на ход

Мечтателите са на ход | StandartNews.com

Седмицата на големите надежди и на важните цели. Мечтите и фантазиите изпреварват реалността. На 19 февруари е новолунието за месеца от знака на Риби. Предполага се, а и мястото на нощното светило предразполага да се захванем с почистване, прочистване и подреждане. Можем успешно да използваме датите 18 и 19 февруари, за да променим режима си на живот и хранене, да се освободим от вредни навици и нездравословни привички. Процесът ще върви бързо и леко, гарантира се успех.

Смелите планове, които се въртят в мислите ни, подстрекавани от емблематичния аспект на съвпадението Марс/Венера към 20 февруари в знака на Овен е в хармонична обвързаност с Меркурий/Сатурн /12 - 20 февруари/ - какво повече можем да искаме от обстоятелствата, ако сме влюбени и търсим уют в партньорството?

Процесите през седемдневието продължават да са в зависимост и от енергиите, изпращани от изключителната планетна конфигурация Уран/Плутон, към която предстои да се присъедини Марс: помнете какви са ангажиментите ви, но не се стряскайте, ако някой друг иска да ви наложи граници или ограничения.

Овен

Важни решения

Заставате пред важни решения, но преди това се налага да направите избор къде да е акцентът на вашите търсения, очаквания, занимания. Дали ще е в работно-професионалната сфера или ще заделите повече време за лично-интимните контакти, решава всеки от вас в зависимост от индивидуалната ситуация. Не се безпокоя дали ще постъпите правилно. Убедена съм, че ще се ориентирате вярно, тъй като разполагате със завиден духовен и физически потенциал. Венера и Марс от знака на Овен /Венера и Марс попадат в лупичката/ са на ваша страна и могат да се нарекат гарант за успешно справяне. За да не привличате недоброжелателни помисли, забранете си на 19 и на 20 февруари да влизате в дискусии, да имате провокативно поведение и да започвате съдебни дела. Съответното поведение предполага да не приемате нищо за даденост, да очаквате обрати и да заделите финансов ресурс за успешно справяне с неочаквани разходи.

Телец

Пред нови ориентири

Вие трябва да сте предпазливи и не само по отношение на важните решения. Възможно е да ви се предоставят варианти за разрешаване на финансови, инвестиционни или парични въпроси, но това не означава, че желаното е реално изпълнимо. Причината, според мен, да не сте сигурни в околните, е, че продължавате да се ръководите от енергиите на подсъзнателното, провокирано от едновременно присъствие на Венера и Марс /Венера и Марс попадат в лупичката/ в знака на Риби до 20 февруари. Обикновено съумявате да се справите с тяхната сила, да ги покорите, вкарвайки ги в работа по задачи и задължения. Сега нещата изглеждат различно. Променя се светогледът ви, търсите нови ориентири за живота и преорганизирате приоритетите си. Ще се откажете не от едно свое намерение или от вече афиширано виждане.

Близнаци

Заложете на идеите

Мислите ви летят свободно, за тях няма граници. Далечни проекти и непосетени места ви вълнуват повече от техническото изпълнение на ежедневните задачи. Това е опасна тенденция. Делникът изисква съсредоточаване и детайлност в работата. Възможни са грешки, пропуски, които ще провокират загуба на време, пари, и на доверие към вас от страна на авторитетни хора. Разминаването между нагласи и реализация изтощава организма ви. Използвайте 15 и 18 февруари за активна почивка и за възстановяване. Звездните аспекти предполагат да осъзнаете необходимостта от спокойно обмисляне на всяка стъпка. На 16 и 17 февруари ще се наложи да обсъждате в широк кръг проблеми, засягащи интересите на повече хора. Вие ще сте в ролята на помирител. Заложете на идеите. Те могат да създават обединителен център за несъвместимите до вчера интереси, виждания.

Рак

Оставете вредните навици

Средата на февруари е вашият активен период от месеца. Вие сте преизпълнени с енергия, очаровате околните с непринуденост и общителност. Да не забравяме, че до 20-и Венера и Марс от Риби са ваши съюзници /Венера и Марс попадат в лупичката/. Техните вибрации и вашият рожден знак са в хармония. Надявам се всеки да се възползва от благоприятния момент, за да осмисли поведението и целите си. Звездното послание предполага да действате, отдадени на задължения и обещания, да сте равностойно ангажирани с професионално-служебните и личните дела, но да не забравяте за спокойствието на духа и за равновесието в тялото си. Няма как да угодите на всички, но можете да направите така, че да няма недоволни. В същото време, на 18 и 19 февруари се присетете кои вредни навици и привички ви тревожат и направете план-програма за тяхното извеждане от хранителния режим например. Здравословно е да нарушите статуквото.

Лъв

Делнични недоразумения

Вие не сте готови да отстъпвате. Вървите напред, искате повече, искате да преизпълнявате програмата си. Неочаквано и непредизвикано според вас, мислите ви ще се втурват към миналото. В делничните отношения ще се намесят събития и лица, които макар в нова роля, ще ви поставят пред затруднения, изискващи друг подход. Посрещнете нахълтването хладнокръвно, не се заблуждавайте, че става дума само за пари. Днес сметките се уреждат с разговор и разбирателство, но и в общуването се доверявайте единствено на онези, които са ви убедили в своята лоялност. 18 - 20 февруари са дни, които трябва да отредите за почивка и за разтоварващи занимания. Определено ефектът от тях ще е добър за вашето здраве.

Дева

Усамотявате се

Зигзагообразно, на моменти хаотично се движи вашият делник. Започвате едно, решавате друго, а тръгвате в съвсем различна посока. Вашите действия и поведение се ръководят изцяло от потребностите на околните. Готови сте да се притечете на помощ и едва по-късно да се поинтересувате дали е било нужно. Освен в сферата на личните взаимоотношения, завладени от неритмичност и неразбирателства по различни причини, в професионалните дела объркване също няма да липсва. До 20 февруари имаме успоредност на вибрациите на Венера и Марс от знака на Риби /Венера и Марс попадат в лупичката/ и нелеката за вас ситуация да зависите от чуждото мнение, решение. Така или иначе, приемете реалността и отстоявайте обещанията си. На 18 и на 19 февруари общуването ще върви трудно, ако вие се стараете да доказвате правотата си. Препоръчвам ви на тези дати да потърсите варианти за усамотени занимания.

Везни

Безсънни нощи

Управлявате живота си. Знаете, че можете и го искате. Подреждането на делника, отношенията на работното място, взаимоотношенията с партньора и близките хора зависят от вашите усилия за постигане на разбирателство и хармония. За вас не е валидно условното деление на периода на две, свързано с едновременното преминаване на Венера и Марс /Венера и Марс попадат в лупичката/ от знака Риби в Овен към 20 февруари. И преди, и след посочената дата вие сте отворени да чувате какво ви говорят, да съвместявате усилия, но и да предлагате, когато е възможно, нови, разкрепостени идеи за реализация на общите цели. Любовни преживявания, сантиментални истории или появата на нов член във фамилията са само донякъде отговорни за безсънните нощи. И без тях вие се надпреварата с времето, преследвайки близки и далечни планове.

Скорпион

Отдадени на работата

Желаете или не, разрешаването на парични въпроси или на спорове по вашите проекти, е основната тема през дните до 20 февруари. С ръка на сърцето си признайте, че ви се харесва околните да обсъждат поведението ви. Съюзничеството на Венера и Марс /Венера и Марс попадат в лупичката/ е във ваш интерес и техните вибрации са в хармония с вашето излъчване, стимулира ви за работа. Ще се съгласите, че с лекота се напасвате спрямо делничните реалности. Характерът на дните ще се прояви по неочакван начин на 18/19 февруари. Тогава ще излезете от делничната залесия, за да се посветите на лични занимания, да се задълбочите в мислите си, да се вслушате в гласа на тялото си. Подобно поведение има пряко отношение към усещането ви за успешност и доброто настроение.

Стрелец

Търсите промяна

Еднообразието ви уморява. Вероятно поради това, не се страхувате от нахлуването в лично-интимните ви отношения на нови лица и на предизвикателства след общуването с хора, които не познавате добре. Интересното днес е, че истината не е на повърхността. Основната тема, която ще ви вълнува до 18 февруари, са финансите, състоянието на приходите и на разходите. Дотогава е неподходящо да решавате, какъвто и да е генерален въпрос. Позволявам си да ви посъветвам да отложите вземането на важни решения до 20-и. Защо ви инициирам да постъпите така ли? Смятам, че не сте в състояние от днешната си позиция да видите как ще се променят обстоятелствата и източниците на доходи в бъдеще. Емоционалните преживявания са в състояние напълно да изтощят силите ви, ако им позволите на 18 и на 19 февруари изцяло да превземат делника ви.

Козирог

Дебнат изненади

Делникът непрекъснато ще ви провокира, ще привлича вниманието ви със събития и обстоятелства. По презумпция, не сте склонни да се възпламенявате бързо от подобни явления. Вашият характер и природа подразбират спокойно и премислено поведение, уравновесени реакции. И в този случай трябва да постъпите така. Онова, което вдига пушилка, ще се окаже почти негодно за употреба в бъдеще. Както сами разбирате, странни дни ви очакват. Специално 14 и 20 февруари са ви подготвили много изненади. Те ще изникнат неочаквани и ще се пробват да променят в последния момент нагласата ви към вече възприети или обявени позиции. Както вече се разбрахме, това ще си е чиста проба загуба на време, пари и енергия. Далеч по-разумно е да съберете всичките в едно, за да си подсигурите на 18 и на 19 февруари лично време, извън шума и забързаността на работния ден. Духът ви се нуждае от спокойствие за размисъл, а тялото ви - за пренагласяне и за овладяване на вътрешните промени.

Водолей

Рискувайте

Мислите ви хвърчат в различни посоки. Не се стремете да ги фиксирате, така само ще загубите част от очарованието на периода. Предизвикателството на дните е в преоткриването на неща, познания, възможности, до които не сте се докосвали. Изисква се и сила, и доза риск, но вашият натюрел не отрича нито едно от двете. Нещо повече, те присъстват в поведението ви, когато сте целенасочени. Мнозина са уверени и спокойни, смятат, че няма какво да ги изненада. Не бъдете толкова самоуверени. Специалните моменти, които ще преживеете между 16 и 19 февруари, със сигурност ще откраднат съня ви. Някои ще открият обожател, други ще се окажат пред професионален избор, на трети ще се наложи да променят стратегията си по отношение на семейните дела и контактите си с партньора. Във всяка една от изброените ситуации вие ще печелите поддръжка и разбиране, ако сте открити, честни и усмихнати.

Риби

Повече увереност

Вие трябва да сте наясно с чувствата си. Само тогава и само през стабилността на настроение и поведение си гарантирате уверено и спокойно преминаване през дните. Няма как да отрека, че периодът е труден и специален. До 20 февруари Венера и Марс /Венера и Марс/ продължават заедно своя път през знака ви: очаквани са неконтролирани подтици за повторно преживяване на моменти от миналото, връщане към неразрешени казуси, упрекване за приключени неща. Предстоящата промяна в позициите на цитираните планети към 20 февруари изисква друг род поведенческа линия. Моля, наричайте нещата с техните имена, не позволявайте да ви налагат мнение, да ви карат да говорите или да признавате неща, които не мислите. Колкото по-уверени сте в собствените желания, толкова по-лесно ще ви е да си създадете вярна и точно представа какво изисква реалността на вашия ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай