Богатството чука на вратата

Богатството чука на вратата | StandartNews.com

Сами решаваме колко да вземем и как да го ползваме

21 юни е денят на лятното слънцестоене. Астрономическото лято настъпва в 02 часа и 35 минути източноевропейско време. То идва при нас заедно с един чудесен астрологичен аспект, за да стопли душите и телата ни. Става въпрос за поведението в атмосферата на периода на вибрациите от аспекта Юпитер/Плутон. Те, определено, ще я раздвижат и ще се погрижат нашето настроение да не забива в посока на скептицизма и отрицанието.

Споменавам ги неслучайно. Това са нагласи, които придружават неувереността ни. Но също така е вярно, че за тяхното отключване през предходните дни се потрудиха конфронтационните вибрации на Меркурий/Сатурн и Меркурий/Нептун. На 20 юни те отново вземат връх.

Всяка от тези планетите в горните две астрологични съчетания е в състояние да ни предизвика да се държим предизвикателно и преднамерено. В поведенческата ни линия могат да се открият изхвърляния на думи и на дела, чиито амплитуди смайват с отскока на отклонение. С други думи, ще сме склонни да прибързваме навсякъде и във всичко.

Причинителите на вътрешното безпокойство са отчаяните амбиции и нездравите намерения. Тях бихме могли да овладеем, ако възпрем желанието си да се оплакваме и вайкаме. Колкото по-активни и дейни сме в професията, на работното място, при изпълнение на поетите ангажименти, толкова по-често ще се усмихваме.

Заговорих за усмивки, защото съм наясно, че няма човек, който да не ги допусне до сърцето си, когато вижда как се изпълняват желанията му, как нарастват способностите и материалните му възможности.

Аспектът, за който по-горе споменах - Юпитер/Плутон, има силите да ни превърне в богати хора. Ние обаче определяме от какво богатство се нуждаем и как да го използваме.

Неслучайно народът е казал: дай някому пари и власт, за да разбереш кой е.

Овен

Бъдете умерени във всичко

Настроението, а и отношението ви към света и заобикалящите се колебае от скептично до положително. Дори да не се усеща, амплитудите ви изтощават. За да не се получи неблагоприятен резултат като загуба на интерес точно в момента, когато трябва да сте максимално вгледани в собствените си действия, предлагам ви да разнообразявате дневната си програма със заниманията, които харесвате. Уикендът, 18 и 19 юни, предлага подобни възможности. Вашето мото за работната част от седмицата трябва да звучи в тоналността на препоръката: умереност във всичко! На работното място присъствайте на 100 процента на 20 и 21 юни. Наличието на аспект Юпитер/Плутон не излъчва вибрациите, които вие харесвате. Но това означава, че трябва да сте нащрек: проявената към момента инициативност може да се окаже лодката, която ще ви отведе на желания бряг или мостът, който ще ви свърже с групата на печелившите.

Телец

Интуицията този път ви лъже

През тези дни единствено аспектът Юпитер/Плутон разиграва мислите и ви вдъхва надежди за успех. Останалите планетни взаимовръзки се държат на разстояние от територията на знака ви, което ще рече, че са оттеглили претенциите и интереса си. Все пак, трябва да ви обърна внимание, че конфронтацията Меркурий/Сатурн налага да не отслабвате контрола над собствената си реч, да се вслушвате в думите на събеседника. Днес се казват и се чуват нещата, които иначе няма как да излязат на бял свят. Не ви препоръчвам да се поддавате на нашепванията на шестото си чувство: моля, предпочетете да се придържате към правилата без да допускате интуицията ви да избира как да постъпвате. Горната препоръка не важи за любовта и любовните дела. Там ще сте разкрепостени и привлекателни. Обожатели и ухажори кръжат на рояк.

Близнаци

Не приемайте лесно предложения

Изключително динамична седмица. Чувствате се като първопроходник. Макар да изглежда, че правите нещата в крачка, вие сте се подготвили добре за техния старт. Променяте вижданията си, прехвърляте вниманието си към нови цели, настоявате околните да ви следват, докато структурирате наново отношения, цели. Не е лесно да се работи с вас. Силата на транзитите ви придава увереност и същевременно изисква адекватни реакции. Например, между 20 и 23 юни ви се предлага пътуване. Готови сте да тръгнете на път без да се замислите и впоследствие се сещате да питате дали някой иска да ви придружи. Надявам се, в свободното си време през почивните дни, 18 и 19 юни, да проектирате енергията си в занимания, позволяващи трупане на познания и опит. В любовта се държите различно, на моменти обърквате околните с поведението си. Отстрани то изглежда така, сякаш сте готови да отстъпите правото на отсрещната страна да е активната, предлагащата. Не давайте дума, че с готовност ще поемете предложенията.

Рак

Дайте си време за забавления

Това е вашата седмица, така да се каже. Нашето светило, Слънцето, ще прекоси границата на вашия знак. Очакваме да се случи на 21 юни в 02 часа и 35 минути източноевропейско време за територията на нашата страна. Първите му стъпки са заедно с планетата Венера. Тяхното взаимодействие е върху обща зодиакална територия и ви подпомага да се преорганизирате и да промените посоката. Околните ще ви чуват да твърдите, че сега за вас най-важни са приходите, финансовите резултати и наградите; че сте готови на всичко, в това число и на нестандартни решения, за да ви излязат сметките. Няма да издържите дълго време да сте толкова сериозни. И не виждам причина да го правите. Към края на периода се откриват възможности да се погрижите за своето тяло, организъм, кондиция и душевен комфорт. Дните от 22 до 24 юни, включително, предлагат възможности за забавления. Възползвайте се без да мислите за утре и без да обвързвате резултатите от работата си с правото да се почувствате добре в кожата си.

Лъв

Предстои интересна среща

Вие сте спокойни и себедостатъчни. Не смятате да стартирате нови неща или поне не ви идва отвътре подобно желание. И все пак, ако искате да употребите правилно напиращата творческа енергия, насочете я към учене, проучване, анализиране. След като преминете конфликтния и сложен 20 юни без особени стресови ситуации, а това ще се случи, при положение, че се придържате към правилата. Вибрациите от аспекта Юпитер/Плутон ще позволят на мнозина през дните от 21 до 24 юни да завладеят нови професионални територии. Експанзията ви ще се усети и през засилващото се влияние върху околните. Ще допълня, че планетните въздействия биха могли да наклонят интересите ви към занимания с духовни практики. Ако това не е вашата сфера, то няма как да избегнете срещата с човек, който ще ви впечатли с различния си поглед за живота.

Дева

Стойте настрани от интриги

Продължава една нелека фаза. Вслушайте се във вътрешния си глас. Той определено ще ви помогне да се държите настрани от интриги и клюки. Нашепва ви, че е дошъл моментът за кратък отдих/ваканция. Така или иначе, където и да ви намерят и да ви оставят дните, не се отказвайте от предварителното си намерение да споделяте и приятните, и трудните часове с партньора. Любимите хора имат днес привилегията да ви разтоварват и развличат, да ви вдъхват увереност. В труден момент те ще ви хвърлят спасителния пояс. Убедена съм, че тяхното предложение за организиране и инвестиране на свободните средства е по-доброто предложение за вашите финансови проекти. Любовта и любовните отношения не са подминати от звездните трансформации. Вие сте подвластни на енергиите от страна на опозицията Меркурий/Сатурн. Поради това сте склонни ненамясто да преувеличавате или да омаловажавате собствената си роля във връзката.

Везни

Не издавайте намеренията си

Отново сте изправени пред отговорността да решавате, да предприемате важни стъпки. Казвам, че сте изправени пред тази задача, но и че трябва тутакси да я изпълните. Моят поглед върху вашата зодиакална територия ме убеди да ви предложа вместо усилия и насилие над собствената воля, да посветите дните на кратък отдих. Откъсването от обичайната среда ще ви зареди с нови идеи и сили. Надявам се и настроението ви, и намеренията ви на следващия етап да са по-добре обмислени. Разбира се, това е пожелание. Отсреща са реалните възможности на всеки един от вас да изиграе собствените карти. Ако, все пак, трябва да сте на работа, бъдете много дискретни и лаконични по теми, които засягат вашите бъдещи намерения. Присъствието на опозиция Меркурий/Сатурн предупреждава за опасност от използване на вашия ресурс за чужди интереси. Ако на 23 и на 24 юни ви се наложи да четете или подписвате документи, моля, вглеждайте се внимателно в написаното.

Скорпион

Опасност от грешки и пропуски

Очакванията ви са големи. Големи са и усилията, които полагате. Различното от предходния период е в това, че енергията ви е съсредоточена, а намеренията ви гонят конкретна цел. Така, през важните за вашата работа дни - 20 и 21 юни, ще оползотворите енергията си по същество. И тогава и след това, се налага да сте непрекъснато нащрек. Ясно ви е и защо - нищо не може и не трябва да се решава ей така, без цялостно оглеждане и преценка. Във въздуха витае опасността от пропуски и грешки, които по време на активност от страна на Меркурий/Сатурн, Меркурий/Нептун, са нещо обичайно. Проследяването на всеки детайл до последно защитава делата ви и ви подсигурява спокойствието и увереността, от които се нуждаете. Няма как да не спомена, че средата, в която работите, не е особено дружелюбна. Единствено, респектирайки отсрещната страна, ще постигнете намисленото.

Стрелец

Не отказвайте покана за пътуване

През втората половина на този юни вие ще работите на пълни обороти. Нямате време за отдих, а и не смятате, че моментът е подходящ за размотаване. Поглеждайки си програмата, ви става ясно, че нямате нито час, камо ли ден за губене. Единствените спокойни моменти ще преживеете на 21 юни, когато транзитиращото Слънце преминава на територията на знака Рак. Ситуацията леко се успокоява и вие сте готови на всякакъв компромис, за да си подсигурите подкрепата и съгласието на партньорите, за да продължите с изпълнението на собствените намерения. Присъствието на позитивния в отношението си към вашия знак аспект Юпитер/Сатурн предполага преди 21 юни да включите в делничната си програма лични занимания, които да поотдалечат мислите ви от преките задачите. Вероятно, ще се възползвате от предложение за кратко пътуване или ще реализирате среща с хора, които живеят далеч. Те носят новини или предложения, които ще събудят любопитството ви.

Козирог

Рискувате здравето си с работа

Мислите ви са заети с предначертания. Разстилате плановете си надалеч и те прехвърлят рамките на настоящия юни. В пресмятанията си включвате идеи и намерения със срок за реализация до края на годината. Надявам се, всичко това да не утежни поведението ви с пресилени очаквания. Не успявате да контролирате всеки и всичко. Примирете се, а не насилвайте себе си и обстоятелствата. Мнозина ще са склонни да злоупотребят с права и сила в ненужна борба за надмощие. Дори да докажете правотата и далновидността си, околните вече ще са се потопили в собствените мисли. Да ви припомням ли за написаното във въведението? Конфронтираните Меркурий/Сатурн не са ви в услуга. Те не одобряват вашата преднамереност и позволят усилията и напрежението да подкопаят здравето ви. Къде по-приятно ще завърши седмицата, ако дадете простор за изява на своя творческия си дух и заместите тичането по задачите с пътуване за удоволствие.

Водолей

Овладейте хаоса и напрежението

Напоследък не планирате добре времето си. Остават неизпълнени задачи, неосъществени намерения за срещи. От това страда самочувствието ви, а също и здравето ви, тъй като чувството за неудовлетвореност го удря пряко. Дали не сте се поддали на общия песимистичен тон, който се е въдворил в атмосферата на седмицата покрай конфронтацията на Меркурий/Сатурн и Меркурий/Нептун?

Вие живеете с усещането за пълно неразбирателство с околните и за разминаване на вашите преценки с тези на останалите. Тръгвате към една цел, пътьом решавате, че друго е по-важно, но, същевременно, забравяте да уведомите заинтересованите и проблемът е налице. Има само една сфера от делничното, където сте спокойни. Намирате разговорите тет-а-тет за силно стимулиращи интелектуалния ви потенциал, те са свеж полъх за душата ви, закопняла за споделяне. Не е чудно, че през уикенда търсите възможности за среща с верните, стари другари.

Риби

Имате шанс за повишение

Периодът е важен. Вие имате лека ръка за начинания и за решения. Те ще са повече от успешни. Твърдението е най-вече за събития в професионалната сфера, които трябва да са предварително планирани за дните от 22 до 24 юни. Вие нямате търпение да дойдат цитираните дати, за да се уверите, че пиленцето е кацнало точно на вашето рамо. Преди това, все още имате време за преоценка и преразглеждане на позициите. Правете го дотогава, докато се убедите, че сте огледали всичко до последната подробност, че сте се подготвили за всякакви изненади. Дали планът ще успее, зависи единствено от вас, защото шансът е с вас. Отчитам, че сте подпомогнати от небесните вибрации на аспекта Юпитер/Плутон, даряващи ви далновидна организираност, което дава надежда да получите желаното повишение, увеличение на заплащането и прочее. В края на периода отново потъвате в своите философски размисли и подлагате на съмнение необходимостта от нечовешка надпреварва с обстоятелствата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай