PSS с концерт на Хелоуин в помощ на Animal Rescue Sofia

PSS с концерт на Хелоуин в помощ на Animal Rescue Sofia | StandartNews.com

София. PSS ще участват в благотворителното Хелоуин парти и концерт в помощ на Animal Rescue Sofia в столичния клуб BACK STAGE заедно с P.I.F., Ваня Щерева и други звезди. Празникът на маските е на 31.10.2013, а музикантите излизат на сцената след 21:00 ч. 

Animal Rescue Sofia се грижи за приюта за бездомни кучета в Богров, но се налага да напусне мястото. Организацията превръща улични кучета в домашни любимци, спасява животи и се издържа изцяло от дарения. Приходите от вход за Хелоуин партито ще се прибавят към средствата за закупуване на имот, в който Animal Rescue да продължи дейността си. 

Дрескодът е с маски, както подобава на нощта на Вси Светии, а трите най-оригинални костюма ще получат специални награди. Вратите отварят след 19:30 ч., а концертът започва след 21:00 ч. с група PSS.

 

PSS се формира през 2005 г. в Солун и определят стила си като алтернативен рок с блус и прогресив рок елементи.
Бандата има два издадени албума ­‐ "Virus" (2010 г.) и „Носталгия" (2013), няколко сингъла – "The Thought", "Hemispheres", "Going Home" и "Love By Dreaming", както и видеоклипове.

Освен студиен, PSS имат натрупан и сериозен сценичен опит от турнета в страната и на Балканите, и от участия във фестивали.

Името на групата PSS e абревиатура от Pimp Switch Sequence. Комбинацията от думи символизира желанието на музикантите да върнат традицията от аналоговите години в рок музиката, когато се е създавала с истински, а не с дигитални инструменти и е заемала полагащото й се водещо място в сърцата и ежедневието на меломаните.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай