17:47 ч.

22.05.15

1 мин.

4550

3

0

Хасан и Ибрахим разплакаха Ню Йорк

от Стандарт |

Хасан и Ибрахим разплакаха Ню Йорк

Хасан и Ибрахим с консула Люцканов и актрисата Боряна Павлова, техен гид в Ню Йорк


Българската общност в Ню Йорк тези дни говори само за едно - колко талантливи и очарователни са Хасан и Ибрахим. Близнаците изнесоха концерт в консулството ни в Ню Йорк по покана на женския български клуб. Там се събират максимум 80 души, а в четвъртък вечер са били 120 техни почитатели.


"Подобно събитие досега не се е случвало", разказва консулът Милен Люцканов. Стените така се разтресли, че паднали закачените плакати на момчетата. "Хората се разплакаха и умилиха, а децата свириха цял час. След това също около час даваха автографи и се снимаха със сънародниците ни", споделят наши дипломати в мегаполиса. Момчетата са получили цветя и подаръци. "Тези деца покориха Ню Йорк и останаха в сърцата ни", са коментирали гостите на вечеринката.


Днес близнаците бяха на репетиция за големия концерт днес в "Карнеги хол". Сред зрителите ще бъде и Стефан Тафров, постоянен представител на България към ООН в Ню Йорк.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:00 · 22.05.2015
Hmm .. Ne znaeh 4e New York e samo porutenoto bg konsulstvo ...
Потребител · 20:06 · 22.05.2015
Samo taka!
Потребител · 18:07 · 22.05.2015
браво на дeцата!!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент