X Factor радва зрителите довечера с Хелоуин концерт

X Factor радва зрителите довечера с Хелоуин концерт  | StandartNews.com

София. Хелоуин концерт подготвят за зрителите тази вечер участниците от музикалното шоу по Нова тв X Factor. Приказни и зловещи създания, вампири и герои от подземния свят, гробища и зловещи кътчета ще се изявят на голямата сцената, разкриват продуцентите.

Ясно е как ще се маскират две чаровни водещи Алекс Раева и Мария Игнатова. Те ще бъдат вампири, които ще се закълнат пред зрителите, че няма да изпият кръвта на талантите, публиката и журито.

Станимир ще има близка среща с бял и черен ангел, които ще се опитат да го примамят в непознат свят. Наско Ловчинов пък ще покаже друга страна на своя характер, превръщайки се в самия Дявол. Той ще празнува чуждестранния празник за първи път. Сред горящи пламъци той ще изпее парче, което води директно към Ада. Михаела ще бъде омагьосана в кукла, а други от участниците ще се окажат направо във врящия казан, разкриха още от музикалния формат.

Водещите на "Господари на ефира" отправиха предизвикателство към журито на X Factor. Довечера ще стане ясно дали Мария, Саня, Заки и Миро ще го приемат.  Зрелищният концерт по случай Хелоуин ще започне точно в 21 часа в ефира на Нова тв. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай