Санса Старк: Забравете за Джон Сноу

Развитието на героинята Санса Старк ще достигне своя епогей в новия шести сезон

Санса Старк: Забравете за Джон Сноу | StandartNews.com

Червенокосата актриса Софи Търнър, по-известна на феновете на "Игра на тронове" като Санса Старк, издаде, че новият шести сезон на кървавата сага ще бъде повече от шокиращ. "Забравете за червената сватба и предполагаемата смърт на Джон Сноу. Новите епизоди ще са с невиждан мащаб в сравнение с всички досега", коментира тя пред "Ентъртеймънт уикли". И допълни, че много от героите ще претърпят сериозни промени, а нейният персонаж ще има особено силна трансформация.

"Санса получава и използва уважението, което заслужава. Феновете най-сетне ще получат историята, която искаха. Невероятно е, защото през петте сезона досега сякаш сюжетът на Санса градираше до този момент". Дали е маркетингов трик или наистина недоразумение, но следващият сезон ще излезе на 24 април преди публикуването на новата книга на Джордж Мартин. Така всички фенове на Вестерос ще гледат развитието на историята първо на екрана и след това ще могат да я прочетат в книга.

Дейвид Бениоф и Дан Вайс, сценаристите и създатели на сериала, разкриха преди няколко дни, че вече пишат сценария на седми сезон, който трябва да излезе през 2017 г. В текста имало сцена, която се развива в тронната зала на Кралски чертог, докато по улиците му има огромен парад. Те също така признаха, че им е отнело 4 години - от 2006 до 2010 г., за да направят пилотния епизод на сериала. Но когато го представили пред режисьора Крейг Мейзин, той ги съсипал от критики. Наложило се да презаснемат 90 % от материала. "Това е най-голямото спасяване в историята на Холивуд. Превърнахте един боклук в нещо брилянтно", коментира Мейзин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай