Чарли нонстоп дрогиран

Чарли нонстоп дрогиран | StandartNews.com

Стив Хан, бившият асистент на Шийн, с нова порция признания за порнокупоните и крека

Стив Хан, бивш личен асистент на Чарли Шийн, направи нова порция признания около болестта и порнооргиите, които са се вихрили в имението на холивудската звезда. "Отначало си помислих, че може да е болен от хепатит С, но никога не ми е минавало през ума, че може да е ХИВ. Знаех, че нещо не е наред с Чарли, можех да го видя в очите му," разказва Стив пред "Дейли мейл".

Шийн е диагностициран със страшната диагноза през 2011-а. Хан никога няма да забрави момента, в който Чарли му споделя страшната тайна. "Бяхме на почивка в Мексико през 2012-та. С нас пътуваше порнозвездата Джорджия Джоунс, още две момичета и охрана. Планувахме да посрещнем Нова година в Кабо в частната му вила, но се оказа, че ще има буря и отлетяхме за Лос Анджелис. Празнувахме в имението на Чарли. Седяхме в кухнята и аз му разказах за всичките си проблеми, които измъчват душата ми. Тогава той ми сподели, че животът му не е перфектен. И направо ми заяви: "Аз съм ХИВ позитивен". Бях шокиран. Стана ми много тежко, защото видях огромната мъка, с която ми го каза. Разплаках се, а той ми каза: "Спокойно, аз не умирам, нещата ще се оправят". За него това не беше смъртна присъда", връща лентата Хан.

Тайната ги сближила още повече. Стив се грижел шефът му да си взима хапчетата всяка сутрин. Чарли го правел с голямо нежелание, понякога се налагало да му ги слага в устата. През цялото време Шийн не спрял да се дрогира с крек и да пие. Купоните не спирали в имението му. Асистентът няма представа какво се е случвало в спалнята на звездата, но доста порноактриси преминали през покоите на актьора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай