Бойко първи в микробуса на Диана Найденова

Бойко първи в микробуса на Диана Найденова | StandartNews.com

София. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще е първият гост на Диана Найденова. Той обаче ще й отговаря на въпросите в нетипична обстановка и двамата трябва да "карат направо" с един микробус, който Нова тв е превърнала в студио.

Найденова ще води рубриката "Карай направо", която от 6 септември ще бъде част от предаването "Събуди се", което се излъчва рано сутрин в уикендите. Водещата разкри подробности за проекта си в предаването днес.

Лидерите на четири водещи политически сили са се съгласили да гостуват на "Карай направо", каза Найденова и уточни, че тя ще кара микробуса и заедно с тях ще обикалят различни точки на страната и същевременно ще говорят за предстоящите избори и политическата обстановка в страната. Водещата добави, че Бойко и неговите колеги веднага се съгласили да й сътрудничат, а дори не знаели още в какъв проект ще участват. Тя започва снимките с Бойко още утре.

Би трябвало да благодаря и на момчетата от НСО, които бяха изключително толерантни с нас, каза водещата. И увери, че колата е проверена от НСО, но не е бронирана.

"Убедена съм и то не по втория начин", каза Найденова по повод това дали е "телевизионната кола" е минала технически преглед.

"Колата е автоматик", обясни с усмивка водещата и призна, че от 12 г. има книжка, но не е много добър шофьор.

Ще карам направо, каза водещата на въпрос ляв или десен завой обича повече.

Най-важно на предстоящите избори е колко хора ще гласуват и колко ще го направят честно или ще си продадат гласа, обясни Диана Найденова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай