Мис Челюсти се завръща в Нова

Мис Челюсти се завръща в Нова | StandartNews.com

Лора Крумова убеждавала Галя Щърбева да води с нея в bTV
Диана Найденова ще разпъва на кръст кандидатите за властта

Диана Найденова ще предизвиква кандидатите за власт в ефира на Нова, стана ясно след нейното гостуване в "Здравей, България". "В разговорите няма да има нищо стандартно. Но и няма да ги караме да готвят, нито ще скачаме с тях от Аспаруховия мост. Но ще има нещо, което притеснява както мен, така и тези, които ще интервюирам - това е, че жените не сме добри шофьорки", пошегува се Мис Челюсти. Тя бе поизчезнала от ефира за известно време, след като водеше с Кеворк Кеворкян "Всяка неделя". Но Диана, която нашумя с предаването си "Челюсти" по Дарик радио, рече, че "си тръгва, ужасена от начина, по който се общува в екипа на Кеворкян". Явно все пак е намерила ниша, която да импонира на натюрела й да задава неудобни въпроси.

Макар че доста известни хора отказаха на "ВИП брадър", от шоуто продължават с пълна пара да се готвят за предстоящия соц сезон "Образцов дом". Темата възбуди полярни коментари. "О, ще е голямо шоу, защото това предполага разделение на лагери и изостряне докрай на отношенията вътре. И колкото и да си повтаряш, че всичко е игра, заради изолацията ставаш по-чувствителен. Ситуации, на които в реалния живот ще махнеш с ръка и ще продължиш с усмивка, в Къщата стават повод да си изпуснеш нервите", коментира Катето Евро. Тя не пропуска да коментира и партитата от времето на соца. "Ще кажете, че хваля веселбите от онази епоха, защото тогава съм била млада. Но не това е причината - аз и до днес съм голяма купонджийка. Сега обаче трябва много повече енергия, за да заредиш народа с настроение. През соца се събирахме предимно по апартаменти, а не по барове. Имаше сандвичи с шпек и лютеница, а пиенето не беше в огромно количество като актуалното. Танци, майтапи, танци, майтапи - това беше ритъмът. Днес фейсбук разваля "терена". Няма истинско общуване, а всеки гледа да извади най-готиното "селфи", да го "постне" - и вече се е разписал и продължава нататък. Най-характерното за купона на соца беше, че практически той не свършваше - отидеш на вилата на приятел уж за вечер, а се прибереш след седмица. Тогава нямаше мобилни телефони и затова имахме явки из града, където се събирахме между пет и шест след обед. И никога не ставаше дума за пари просто защото никой нямаше. Смешно беше и прибирането - без градски транспорт, без таксита - пеш", разказва актрисата.

Милко Калайджиев пък се хвали, че участвал в хубав благотворителен сезон с ерудирани съквартиранти, докато колегите от предишното издание на риалитито потънали в лоши отношения, ежби, завист.

От bTV припомниха, че предаването "Преди обед" се завръща в ефира от първи септември. Деси и Сашо се канят да помагат на хората в разрешаването на проблемите им. Ако са ви "метнали" в сметката, ако търсите справедливост или сте забелязали нередност, екипът с радост ще разплете историята до край, твърдят от медията. Водещите ще потърсят и най-готиния учител в България, според неговите ученици.

Тези дни постоянно се коментира дали "Нека говорят" ще остане в есенната схема. Ако то падне от неделната програма, както твърдят коридорни слухове, вероятно в този часови пояс ще бъде преместено съботното "120 минути" на Светослав Иванов.
Говори се, че Лора Крумова се връща с ново предаване. С нея може би ще води и приятелката й Галя Щърбева, която обаче все още е в Нова.

Друга оборотна клюка е, че Иван и Андрей били хвърлили око на часовия пояс на Слави Трифонов. Шоуто на Дългия обаче от години стои непоклатимо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай