Миков: Кандидатите на БСП няма да влязат в задкулисни договорки
Икономов се срещна с млади банскалии


16:15 ч.

27.09.15

1 мин.

917

0

0

Савина Савова посети „Ден на занаятите“ на Женския пазар

от Стандарт |

Савина Савова посети „Ден на занаятите“ на Женския пазар

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане" и кандидатите за общински съветници Николай Стойнев, Борислав Борисов и Албена Събева посетиха „Деня на занаятите" на Женския пазар, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.


В „Деня на занаятите" на Женския пазар, бяха представени съхранените български традиции и занаяти - грънчарство, плетива и изработване на накити, както и изпълненията на народна музика и песни, като част от програмата за превръщането на Женския пазар в място за търговия и социални и културни събития.
Женският пазар беше реконструиран и обновен в периода 2013 и 2014 г. като част от политиката на Столична община за създаване на модерни пазари и подпомагане на българските производители.


Факт е, и видимата промяна не само на Женския пазар, но и постепенното обновяване на фасадите на сградите, намиращи се на ул. „Стефан Стамболов", част от които са паметници на културата, съобщиха още от ГЕРБ.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент