Петков: Нужно е единение

Петков: Нужно е единение | StandartNews.com

София. "Уверен съм, че АБВ ще бъде част от следващия парламент, не само защото в нашите листи има сила и качество, а и защото още от самото начало заявихме категорично, че ще се борим за връщане на държавността. Хората искат отново да придобият усещане за държавност". Това заяви пред TV7 водачът на листите на коалицията в Плевен и Шумен и зам.-председател на АБВ Румен Петков.

"Ние ще се борим и за развитие на икономиката и енергийния сектор. Ще водим политика за изпълнение на поетите пред избирателите ангажименти. Ще отстояваме и тезата си, че страната ни има нужда от единение. Крайно време е политиците у нас да седнат на една маса и да определят няколко основни приоритета за развитие на България, по които да работят единно и дългосрочно, без значение от това, кой управлява държавата", категоричен бе той.

В коментар за МВР Петков обясни, че "ведомството е разтърсвано от проблеми и голяма част от тях се дължат на начина, по който то се ръководи". Според него главният секретар е показал, че не умее да създава организация за провеждане на избори и това се е видяло по време на вота за ЕП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай