Вип гости за 15-и юбилей на "Армеец"

Вип гости за 15-и юбилей на "Армеец" | StandartNews.com

На 21 ноември 2014 г. агенцията на ЗАД "Армеец" в гр. Търговище отпразнува тържествено 15-годишния си юбилей. На събитието в ресторанта на хотел "Терра Европа" присъстваха застрахователи, брокери, агенти, представители на местната администрация и бизнеса.

Домакинът на събитието, Искра Павлова, направи равносметка на изминалия период, сподели гордостта си от постигнатите резултати и благодари на ръководството на ЗАД "Армеец", на посредниците и клиентите за успешното сътрудничество. Признание за работата й като управител и за приноса в развитието на компанията през изминалия период отправи г-н Валентин Димов, член на управителния съвет на ЗАД "Армеец" и управител на регионалната агенция в гр. Варна. Сред присъстващите бяха представители на ЗАД "Армеец" от други регионални структури в страната и от Централно управление на дружеството - Стела Стоилова, директор "Информационно обслужване", Илияна Ненова, директор "Дистрибуция и клонова мрежа", Мария Манова, ръководител направление "Транспортно застраховане", Цветанка Михайлова, ръководител направление "Ликвидация на щети на имущество", Надя Стоянова, директор "Маркетинг и връзки с обществеността".
Поздрави по повод 15-годишния юбилей бяха поднесени от кмета на Община Търговище д-р Красимир Мирев, г-н Росен Милачков, директор на средно общообразователно училище за деца с увреден слух "Св. Иван Рилски", Даниела Райкова, директор на ЦДГ 7 "Снежанка", г-жа Катя Недева, регионален представител на ПОК Съгласие.

Отличени с благодарствен плакет на "Армеец" бяха най-дългогодишният клиент на агенцията - фирма "Лира" АД, най-добре работещият застрахователен брокер - "Деси Ауто" гр. Търговище, клиентът с най-разнообразен портфейл фирма ЕСАШ, гр. Омуртаг. Отличени бяха още застрахователният посредник с особен принос за развитието на Агенция Търговище - "Синс" ЕООД, и вещото лице Николай Минчев.

Специалната програма, включваща музика и танци, съчетани с изискани специалитети и напитки и тортата с марката "Армеец" превърнаха вечерта в истински празник за всички присъстващи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай