17:53 ч.

20.02.14

2 мин.

2777

8

1

"Произведено в България" с рамо за Lafka

от Стандарт |

"Произведено в България" с рамо за Lafka
Снимка: Илияна Кирилова

София. Една от най-големите работодателски организации у нас - "Произведено в България" даде рамо на Lafka. ""Табак Маркет" АД е българска компания и голяма част от стоките, които предлага търговската й верига Lafka, са на родни производители. Зад всяка произведена стока стоят работни места, осигуровки, реализация в страната. Става дума за дейност, изцяло в „белия сектор" на икономиката, която сериозно ще удари и сивия сектор в търговията с тютюневи изделия", се казва в декларация на организацията.


 


От там допълват още, че "Табак Маркет" АД е български търговски партньор, който да може да осигури достъп на локални производители на национално ниво. "Трудно е било на предприемачи, да речем от Пловдив, да продават стоката си например в град Шумен. Бизнесмоделът, който Lafka предлага, води до увеличаване на местата за продажба и до ръст на пазарния дял на наши компании, марки, търговски продукти. Ние сме против да се прилага двоен стандарт, тоест един да е подходът към мултинационални търговски вериги, които контролират вече 50% от търговията на дребно в страната и безпрепятствено разширяват и увеличават териториално си присъствие и пазарен дял и друг към български предприемачи които „дръзват" да инвестират в успешен бизнес модел", пишат още от "Произведено в България" и подчертават: "Като работодателска организация „Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес" счита, че кампанията срещу компанията "Табак Маркет" АД, води до щети за бизнеса в България като цяло".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:05 · 21.02.2014
МИЛИ ДЕЦА ЗАД ВСЯКО БОНБОНЧЕ СЕ КРИЕ БАТКО ВИ ДЕЛЯНЧО„КОЙТО СЕ ГОТВИ ДА ПРИБЕРЕ ВСЯКА ВАША СТОТИНКА,ЗА ДА ПЪЛНЕЕ ДЕБЕЛАТА МУ ГЪЗИНКА!КАКТО СЕ ПЕЕШЕ В ЕДНА ПЕСЕН,МАДЕ ИН БЪЛГАРИЯ:)))
Потребител · 06:41 · 21.02.2014
Руския олигархичен модел на икономиката ни съсипва държавата,хората трябва да знаят,че това ги прави бедни,Барековци ,догановци ,сидеровци ,тези просто ще ни довършат.
лайка · 05:14 · 21.02.2014
МАФИЯ МАФИЯ
Потребител · 04:26 · 21.02.2014
Разбира се,че ще се подпомага родният производител. Българинът работи,произвежда .При условие,че продукцията му отговаря на определените стандарти за качество всеки би си купил българското. Тук става въпрос за храни. Аз не разбирам ,че Лафка е монополна верига. Гласувам ЗА!!
Потребител · 00:15 · 21.02.2014
Насрахте се с тая пирамида! Щом вие я рекламирате .. ясно!
Аз · 22:34 · 20.02.2014
Чудесна платена реклама на Лафка
двр · 22:23 · 20.02.2014
насрахте се с тая "лавка" бре. всеки ден "лавка" това , "лавка" онова.....разбрахме вече - ако я няма тая "лавка "ще се събори държавата. затова и бизнеса на европа и америка не върви. щото нямат "лавка"
никой не плюе "лавка" защото ще продава някакви боклуци. плюят лавкаджиите защото искат да наложат монопол . един бандит да държи цялата търговия на цигари , вестници и дреболийки. и закон дори ще си прокарат за тая работа. идиоти!!!
Потребител · 20:23 · 20.02.2014
Хи-хи-хи, значи "Произведено в България" вече дели веригите на "добри" и "лоши", защото преди само няколко месеца тръбяха, че веригите били бич за българския производител.... жалка работа...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент