18:30 ч.

31.07.16

1 мин.

2253

1

0

Компания за опаковане инвестира 37 млн. лв.

от Стандарт |

Компания за опаковане инвестира 37 млн. лв.

37 млн. лв. ще инвестира световна компания за вакумно опаковане у нас. Вложението ще бъде направено до края на 2018 г. Фирмата ще построи в Божурище завод, който ще произвежда части и модули за машини. Това заяви директорът на Multivac Bulgaria Production Ивайло Димитров пред Bloomberg TV Bulgaria.


Той допълни, че до края на следващата година компанията ще назначи 100 души. Свободните позиции са за инженерни и изключително висококвалифицирани служители, които да боравят с машини с цифрово програмно управление.


Възнаграждението им също ще бъде няколко пъти над средното за страната, допълни директорът. Инвеститорът е привлечен у нас от Националната компания „Индустриални зони", която им е предоставила комплексен набор от услуги, в допълнение на земята и инфраструктурата, като облекчената административна процедура и съдействие през целия път на стартиране на производството, обясни директърот на Стефан Стайков „Индустриални зони".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:16 · 03.08.2016
Ние сме граждани на Република България и трябва да спрем да се надяваме на ,, манна небесна ‘‘, защото живеем в малка държава нашият пазар не е приоритет за икономиките на Франция, САЩ, Русия, Китай или Англия.


За финансовият просперитет на Русия и САЩ ние не сме важни колкото Китай, в това отношение ние никога няма да станем техен приоритет.


Истински можем да си помогнем само самите ние ако се научим всеки гражданин или друг държавен орган да мисли за отечествената фискална система.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент