Печелите "Опел Астра" срещу касова бележка

Печелите "Опел Астра" срещу касова бележка | StandartNews.com

"Опел Астра" с високо ниво на оборудване е голямата награда в лотарията с касови бележки, научи "Стандарт". Голямата награда ще бъде изтеглена в края на следващата година. А дотогава всяка седмица НАП ще дава по един смарт телефон, а всеки месец по един 3D смарт телевизор. За участие в томболата е необходимо само да се регистрирате на сайта kasovbon.bg и да въвеждате данните от касовите бележки, които ви дават в магазините. Колкото повече касови бележки регистрирате, толкова по-голям е шансът за печалба. При регистрацията на касовите бележки трябва да се напишат дата със съответния ден, месец и година (например 05.12.2015), час и минути (например 11:11) и сума на стоката или услугата, изписана в левове и стотинки (например 10.20). Важно условие е да пазите касовата си бележка, или в краен случай сканирано копие от нея.

В рамките на играта НАП ще раздаде 52 смарт телефона Lenovo с две СИМ-карти, четириядрен процесор и 5,3 инчов HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. Другите характеристики на телефона също са впечатляващи. Той има батерия от 4000mAh, която издържа 24 часа време разговори в 3G мрежа или 43 часа в 2G. Телефонът има 8-мегапикселовата задна камера с автоматичен фокус, както и предна камера за видео-разговори. Първата седмична награда ще бъде изтеглена на 20 декември 2015 г. по БНТ.

Месечните победители в лотарията с касови бележки на НАП ще получат чисто нов 40 инчов 3D телевизор Panasonic с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. Първата месечна награда ще бъде изтеглена на 10 януари 2016 г., отново в национален ефир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай