Двойно повече мобилен интернет за абонатите на Мтел

С новото коледно предложение на телекома клиентите могат да вземат лаптоп или таблет на специални цени

Двойно повече мобилен интернет за абонатите на Мтел | StandartNews.com

София. Още едно коледно предложение е подготвил Мтел за всички, които искат да имат достъп до интернет навсякъде и по всяко време. С него те ще получат двойно повече гигабайти и ще сърфират на максимална скорост в най-бързата 3G мрежа в България като месечната им такса ще остане непроменена.

Срещу 9,90 лева на месец при двугодишен договор клиентите на телекома ще имат 2GB неограничен мобилен интернет на максимална скорост, вместо досегашния 1GB. Коледните предложения за потребителите, избрали планове от 13.90 лева или 24.90 лева на месец, ще включват съответно 5GB или 10GB неограничено сърфиране в глобалната мрежа.

Освен че ще сърфират в най-бързата 3G мрежа в страната, клиентите избрали мобилен интернет от Мтел, могат да вземат нов таблет Lenovo A3000 или лаптоп HP2000 на специални цени. Таблетът Lenovo A3000 ще бъде техен само срещу 8,90 лева на месец, а лаптопът HP2000 се предлага на цена от 16,90 лева на месец при двугодишен договор с интернет пакетите, включващи 5GB или 10GB мобилен трафик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай