18:10 ч.

01.11.15

1 мин.

1358

0

0

БНТ търси талантливи деца

от Стндарт |

БНТ търси талантливи деца

БНТ1 ще търси нови таланти и ще ни ги показва. Поредицата "Откривай децата на България" стартира днес и ще се излъчва всяка вечер след "По света и у нас", както и в сутрешния блок "Денят започва". В епизодите ще се запознаем с възпитаници на Националното музикално училище "Любомир Пипков", вече били на сцената на "Карнеги Хол", с изящните балерини от школата на Маша Илиева, с шампиони по акробатика от Хасково.


"Българското домакинство на Детската Евровизия ни провокира да открием и да представим поне малка част от талантливите деца на България. Много от тях, преди да достигнат пълнолетие, вече са постигнали международно признание в различни сфери на изкуството, науката и спорта. Успехите им могат да бъдат вдъхновение и за много техни връстници", смята авторът на рубриката Йордан Димитров, който доскоро ни срещаше с прекрасните си герои от рубриката му "България от край до край". Заедно с оператора Михаил Врабчев той ни разказваше една типично българска приказка за наши сънародници от най-затънтените краища на страната, чиито мъдрост и живот са ни били почти непознати.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент