08:30 ч.

13.10.17

1 мин.

0

0

0

Ревизоро: До 3 000 тона тютюн отиват на черния пазар

от редактор |

Ревизоро: До 3 000 тона тютюн отиват на черния пазар

Между 800 и 3 000 тона тютюн не се изкупува от хората, които го обработват, а върви на черния пазар. Това заяви пред "Нова телевизия" Емил Димитров-Ревизоро.


Ако вие сте производител на тютюн и официалните изкупвачи ви дават 5 лева за килограм, а на черния пазар получавате по 35 лева, вие изобщо не сте мотивиран да продавате легално, допълни той.


Изказването му дойде, след като в четвъртък ГДБОП обяви, че през първите шест месеца на 2017 г. щетите от контрабанда са били 35 милиона лева и 91 000 евро.


Относно твърдението, че парите от контрабанда "спонсорират" корупцията по високите етажи на властта, Димитров уточни: "Става дума за гранични и митнически служители, полицаи по веригата и данъчни".


Естествено, че Марешки ще е против мен. От 200 човека, които ме избраха, само той беше против. Но нали знаете - той е светец, дал е три чудеса, три лекарства, сега и евтини апартаменти ще даде, папата го е погалил по главата. Свети Веселин Марешки да е жив и здрав, каза Ревизоро. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент