15:35 ч.

27.10.14

1 мин.

2901

5

0

Патриотичният фронт ще се бори срещу етническите партии

от Татяна Миланова |

Патриотичният фронт ще се бори срещу етническите партии
Снимка: Антон Чалъков, архив

София. Патриотичният фронт ще търси съгласие и единодействие с всички партии за отстраняване от властта на етническите партии. Това заяви Валери Симеонов от Коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО", която е петата по големина парламентарна група в парламента, в изявлението си пред новосформираното 43-то Народно събрание. Формацията на Симеонов за първи път е представена в парламента.


След като обяви, че ПФ поставя "за своя най-висша цел безкористната и всеотдайна защита на интересите на Майка България и на изстрадалия ни, но велик народ", той отново напомни целите на управлението, поставени в програмата на коалицията, по ресори


Националистът не коментира възможните формули и варианти на управление, а избра да използва времето за обръщение на политическата сила, за да изчете исканите от коалицията промени в държавното управление и обществения живот.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

ПАТРИОТ · 07:43 · 28.10.2014
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ . БРЪКНА ТОЧНО В РАНАТА КАТО КАЗА , ЧЕ НАЙ- ДОБРИЯТ И ЕВТИН НАЧИН ЗА БОРБА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е РАЗРЕШЕНИЕ ЗА САМООТБРАНА С ОРЪЖИЕ . КАЗА И ОЩЕ МНОГО ВЕРНИ НЕЩА , КОИТО ЩЕ СВЪРШИ , АКО Е НА ВЛАСТ
edin · 07:38 · 28.10.2014
Валери Симеонов би променил много неща в държавата , но мафията няма да му позволи , поне засега . Докато Бойко е подчинен на американците
Потребител · 15:54 · 27.10.2014
БРАВО СИМЕОНОВ
НАМЕРИ СЕ ЕДИН ИСТЕНСКИ БАЛГАРИН НИЕ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ АКО ТЕЯ БАЛГАРИ КОИТО СТОЯТ В ПАРЛАМЕНТА СА ИСТЕНСКИ БАЛГАРИ НЯМА ДА ДОПУСКАТ НИТО ЕДНА ЕТНИ.ЕСКА ПАРТИЯ ТУК Е БАЛГАРИЯ И ВСИ.КО Е БАЛГАРСКО СТАНИ СТАНИ НАРОД БАЛГАРСКИ ВСИ.КИ КОИТО ОБИ.АТ БАЛГАРИЯ ДА ЗАСТАНАТ ДО ПАТРИОТИТЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ КОИ ВИ МИСЛИ ДОБРОТО ИЛИ ПАК ИСКАТЕ ДА ДОИДЕ БА.И БУЗУКА .
Потребител · 16:39 · 27.10.2014
@Потребител Да не излезете псевдопатриоти.
Потребител · 17:14 · 27.10.2014
@Потребител мфсб искат коалиция с реформаторския блик,а там са радикалните ислямисти на касим дал.Много са лъжливи от националния фонд на бойко и мвро!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент