10:28 ч.

07.10.14

1 мин.

4162

4

0

Патриотичен фронт дават на мандатоносителя да определи премиер

от редактор Татяна Миланова |

Патриотичен фронт дават на мандатоносителя да определи премиер
Снимка: Илияна Кирилова

София. Патриотичен фронт НФСБ – ВМРО ще уважи правото на партията, която поеме мандата, да определи министър-председател, заяви представителката на коалицията Поли Карастоянова по БНТ. Новото националистическо обединение се обяви за програмно управление и национално съгласие.


"Ние сме консенсусна коалиция, която поставя интересите на България над всичко и в този смисъл търсенето на национален консенсус и обединението зад много ясна програма за управление е визитката, с която влизаме в 43-то Народно събрание. Патриотизмът е на ход не само като идеологическа платформа на нашата коалиция. Ние имаме една единствена линия, която ще следваме и тя се основава на програмите, която ще трябва да се изпълнява и нашите ангажименти, които в тази програма трябва да намерят своето отражение", заяви Поли Карастоянова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:56 · 07.10.2014
Не случайно е името на тази партия НФСБ - Национален фронт за спасяване на Бойко. За пръв път влизат в парламента и са готови на всичко за да получат места в управлението. Обаче може да ги сполети съдбата на Атака-2. Бойко е майстор да използва хората и да разбива други групи.
Потребител · 12:10 · 07.10.2014
ПСЕВДО ПАТРИОТИ ФАШИСТИ ИДИОТИ ЕТО КАК Е РАЗСЪЖДАВАЛ ЕДИН ИСТИНСКИ ПАТРИОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ
Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност. — доЛ. Каравелов, 25.VII.1872
Потребител · 11:32 · 07.10.2014
Браво
Потребител · 10:41 · 07.10.2014
Браво, разумна и премерена позиция. Така трябва, не като крякащите гарги волен, бареков и Радан..
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент