11:10 ч.

05.10.17

2 мин.

0

12

0

Корнелия: Г-н Радев, използват ви, ние сме зад вас

от редактор |

Корнелия: Г-н Радев, използват ви, ние сме зад вас

ГЕРБ използва Комисията за самолетите, за да разчисти пътя на Бойко Борисов към президентството – г-н Радев, стоим зад Вас, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в изказване по време на дебатите по доклада на Комисията за „Грипен“-ите“.


"Това, което правите както и да го завоалирате, е война срещу президентската институция, обяви Нинова, цитирана от "Фокус". - Тя започна от една пресконференция на председателя ви на ПГ, в която той обвини президента в лобизъм и намекна за корупция. След това последва създаването на тази комисия, която да ползвате като бухалка", допълни тя и поясни, че ще подкрепи държавния глава по две причини - партийна и държавническа.


"Ние издигнахме, подкрепихме и работихме за избора на президента Радев. Благодаря на онези българи, които не са членове на БСП, но повярваха, че БСП им предлага достоен президент, който може да промени България. Ние стоим зад президента Радев като партия и прилагаме за тази подкрепа един единствен критерий – той изпълнява ли ангажиментите, които пое по време на предизборната кампания. И за една година той не е отстъпил на милиметър от тях“, каза Нинова.


По думите ѝ държавническата причина за подкрепата на БСП към президента е, че ГЕРБ използва тази комисия и цялата институция парламент за война с друга институция – президентската за да разчистите пътя на Бойко Борисов към президентския пост. Според нея с тази комисия те използват една институция срещу друга за партийни цели. „Това е една от причините да нарече вас беквокали“, поясни Нинова.


Тя се обърна към премиера и президента с думите: „Въпреки битките, които водим, ние живеем в парламентарна република. Тук не се намират беквокалисти, това са хората в държавата, които определят пътя в държавата, но между нас има разлика, г-н президент. Тези хора отдясно искат да използват този парламент за битка срещу вас. Ние няма да го позволим. Това е разликата между нас. Това е алтернативата, която могат и българските граждани да видят и да избират. Зад вас сме г-н президент“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:38 · 06.10.2017
електората на бб: равно, мирнис! стани, пръдни, кръгом, лай, кого лаеш бе ахмак...НАРОДЕ, ВИЖ КОЙ ТЕ УПРАВЛЯВА, ПРОСТАЦИ НА ЕНТА СТЕПЕН...ГЕРБЕРСКА ПАПЛАЧ ПРОДАЖНА
Потребител · 16:45 · 05.10.2017
Курвелия, г/н Радев използват ви отпред,ние заставаме и ви използваме отзад!Ти решавай откъде ти иде по голям гъделът!?Санким откъде се кефиш повече,отпред или отзад?!
Потребител · 16:41 · 05.10.2017
Do koga ivan dimitrov lisizata agent pensioneran pislanik na 72 g schte e schef na protokola na radev nama li po mlat 4ovek koito. E e agent i bkp komunjaga kato toja 35 g po 4ujbina agenta ivan dimitrov prakor lisizata a v moskva mu vikaha stoputnikov. Nali e pensioner kakvo pravi v presid.
Потребител · 14:05 · 05.10.2017
Г-н Президент, Нинова Ви "пуска по пързалката" и станахте "боксова круша" вземете мерки, разграничете се най-после от парламента! Вие сте ЛИЦЕТО на нацията, а не политик!
Потребител · 13:43 · 05.10.2017
Г-н Радев..пезиденте
Нинова и БСП саботират правителството
ЦСП-се готви да управлява с-ДПСлави,
и някои позабравени партийки.
Така ме Президенте кажете ми какво се случва с БЪЛГАРИЯ
ДА Я БЪДЕ ИЛИ
ДА НЕ Я БЪДЕ?
Потребител · 13:35 · 05.10.2017
Нали уж не беше техен човек и не е бил член на БКП,хайде холан Корнелия не знае какво говори и май наистина си заслужи прозвището г-жа ЛЪЖА,как ще го защитават-ще обират банки или ще взривят някоя църква
Потребител · 13:29 · 05.10.2017
НИЕ....БСП
ВИЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
КАКВО Е ТОВА РАЗДЕЛЕНИЕ?
НИЕ- КОСМИЧЕСКИТЕ БСП
ВИЕ- ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД
ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ
БСП-ТОВА ЛИ КАЗВАТЕ?
ИЗПИТВАТЕ ОГРОМЕН ЕКСТАЗ САМО ПРИ МИСЪЛТА ЧЕ МОЖЕ ДА СТЕ НА ВЛАСТ!!!!!
ДА ДА....АМА НЕ!!
Потребител · 13:12 · 05.10.2017
от свиекомплекс вой се вдиг
Потребител · 12:43 · 05.10.2017
Корни,чe ти си зад прeзидeнта разбрахмe,видимо отпрeд нe можe да бадeш по разбираeми причини,ама кажи кои e зад тeб,кои тe тe подпира из отзади!До като тази болшeвишка пача e клатиат дарти руски чeнгeта,тиа e опасна за националната сигурност!Врeмe e за пижами с раeта на комунeта!
Потребител · 11:52 · 05.10.2017
На тия червени тапири все война и подривна дейност им се привиждат, та да имат оправдание да ограбят някоя мандра, не дай боже, и държавата! Лустрация и съд за тях!
Потребител · 11:37 · 05.10.2017
Ега ти слагачката! Сама се предлага на президента. А генерал Деси какво ще каже за това? Дали пък курвонелия не е заплаха за нея? А защо ли сланинова не коментира въобще въпросите за местоработата на нейния благоверен и за заплатата която той получава? Май трябва доста упорито да се набляга на тези въпроси, докато се получат необходимите отговори.
Потребител · 11:24 · 05.10.2017
Курнелия Гьонсурат Решетникова и д елата чеврвена свиня Йотова,типично по комунистически , стоят зад Румката с червен пенис колан :)
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент