Камен Костадинов хвали Чобанов

Камен Костадинов хвали Чобанов | StandartNews.com

Петър Чобанов е професионалист, който никога не е имал партийна принадлежност. Това заяви Камен Костадинов от ДПС пред Нова тв по адрес на бившия финансов министър. "Той е от гражданската квота, доказан специалист в своята област и ние му гласувахме доверие", категоричен бе Костадинов.

"БСП ни обвинява, че сме свалили кабинета "Орешарски", без да отчетат своето слабо представяне", каза още той. И подчерта, че ДПС винаги е било лоялен партньор, когато участва в коалиции или съюзи. Костадинов е категоричен, че Движението никога не е отивало на избори с ясни коалиционни схеми.

"ДПС досега не е влизало в избори с предварителни договорки. Чакаме вота на суверена и да видим кой каква подкрепа ще получи. Трябва да влезем на изборите с ясната декларация, че всеки ще признае резултатите", обясни още той. Камен Костадинов посочи, че Делян Пеевски няма намерение да напусне държавата и да живее зад граница. Костадинов подчерта, че Пеевски активно работил като депутат. "Това, че не е бил в светлината на прожекторите, не значи, че не е работил като народен представител. Хората в избирателния му район го харесват, познават го", обясни Костадинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай