Депутат от ГЕРБ: Радев си е позволил волности с "Грипен"

БСП не изброиха родните си в общините, заяви Антон Тодоров

Депутат от ГЕРБ: Радев си е позволил волности с "Грипен" | StandartNews.com

Казах, че от "Грипен" са го потупали по рамото (б.р. Румен Радев). Имам списък и с журналисти, които са хранели с еленско месо, които също са били подтикнати да искат точно тези самолети, заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров пред "Нова телевизия".

Има сериозни съмнения, че Радев като ръководител на екипа за нов самолет, си е позволил волности. В някои райони, където "Грипен" са продавали самолети, има доказано, че са раздавани пари. Прочетете има много изследвания, продължи той.

Замислете се около нас членовете какви самолети имат - F16, което значи, че ще могат да ни помогнат при проблем. Няма никого с "Грипен", даже в Малта преди време е имало проблем и не са могли да го заредят, защото е несъвместим, продължи той.

Румен Радев е писал опорни точки за "Грипен", а после ги избира. Едно плюс едно е две, а не 9 нали?, попита Тодоров. "Батко и братко" като си позволи да изброи колко членове на БСП имат свои роднини по общините", каза той и обяви, че кмет от опозицията е назначил жена си за директор на детска градина. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай