08:50 ч.

06.10.17

1 мин.

0

4

0

Депутат от ГЕРБ: Радев си е позволил волности с "Грипен"

от редактор |

Депутат от ГЕРБ: Радев си е позволил волности с "Грипен"

БСП не изброиха родните си в общините, заяви Антон Тодоров


Казах, че от "Грипен" са го потупали по рамото (б.р. Румен Радев). Имам списък и с журналисти, които са хранели с еленско месо, които също са били подтикнати да искат точно тези самолети, заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров пред "Нова телевизия".


Има сериозни съмнения, че Радев като ръководител на екипа за нов самолет, си е позволил волности. В някои райони, където "Грипен" са продавали самолети, има доказано, че са раздавани пари. Прочетете има много изследвания, продължи той.


Замислете се около нас членовете какви самолети имат - F16, което значи, че ще могат да ни помогнат при проблем. Няма никого с "Грипен", даже в Малта преди време е имало проблем и не са могли да го заредят, защото е несъвместим, продължи той.


Румен Радев е писал опорни точки за "Грипен", а после ги избира. Едно плюс едно е две, а не 9 нали?, попита Тодоров. "Батко и братко" като си позволи да изброи колко членове на БСП имат свои роднини по общините", каза той и обяви, че кмет от опозицията е назначил жена си за директор на детска градина. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:28 · 06.10.2017
Абе хора в нормалните държави има правителство президент и така нататък,при нас има американския посланик и останалите.Чакайте сега американския посланик ще разпише и ще остави на боклуци като тоя по горе да се обясняват.То си е решено а останалото са приказки
Йесариан · 13:00 · 06.10.2017
Gripen - нов самолет ясни и правила офсетова програма и обучения !
F-16 - трета употреба, по-стар дори от сегашните мигове ...
Абе я го качете тоя на един F-16 и го пуснете от ВИСОКО ама без парашут !
Потребител · 10:18 · 06.10.2017
Пълен глупак. Егаси аргумента - "Какви самолети имало около нас..."
Има НАТО-вски държави, които ползват "Грипен", значи са съвместими. По-добре си кажете кой ще гушне 10%!?
Потребител · 09:51 · 06.10.2017
само като се сетя , че капацитетите като ТОЯ предлагаха трета употреба F-16 ....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент