БСП чества 9 септември с митинг и кино

БСП чества 9 септември с митинг и кино | StandartNews.com

На 9 септември от 16.30 часа ръководството на БСП-София, начело с лидера си Калоян Паргов, общинските съветници от левицата в столицата, народните представители от "БСП за България" Жельо Бойчев, Стоян Мирчев, Георги Свиленски, Димитър Данчев, Николай Цонков, Петър Витанов, Румен Георгиев, Христо Проданов и Михаил Христов ще поднесат цветя на Паметника на Незнайния войн в София.

Поканени са представители на дипломатическите мисии на Русия, Великобритания, Франция, САЩ, Полша, Китай, Сърбия и други. От 18.00 часа ще започне тържествен митинг на Братската могила в Борисовата градина. В 20.00 часа е началото на кино на открито на мястото на Мавзолея на Г. Димитров.

В същото време лидерът на БСП Корнелия Нинова ще посети област Ямбол. В 10,00 часа тя ще бъде в Градския парк в Стралджа. В 11,00 часа, Нинова ще посети гр. Елхово. От 11:30 часа тя ще се срещне с партийния актив и членове на БАС в клуба на БСП в града.

В 13,30 часа, в читалището в гр. Болярово, председателят на левицата ще се срещне с граждани от общината. В 15,15 часа, в Корнелия Нинова ще бъде в с. Веселиново, община Тунджа. От 16у30 часа, в гр. Ямбол, лидерът на левицата ще даде пресконференция в клуба на БСП в града. В 18у15 часа Нинова ще се срещне с партийния актив и симпатизанти в голямата зала на НТС.

По време на мероприятията Корнелия Нинова ще бъде придружена от международния секретар на ПГ на "БСП за България" Кристиан Вигенин, от народния представител Николай Пенев и ръководството на БСП в Ямбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай