Ако санирането не ви харесва, на 26 март можете да го спрете

Ако санирането не ви харесва, на 26 март можете да го спрете | StandartNews.com

Ако санирането не ви харесва, на 26 март можете да го спрете, каза в Благоевград Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер посети ж. к. „Струмско", за да види как върви санирането, което според думите му, някои казвали, че хората не го харесвали.

Малко след пристигането младеж извика: „Не искаме саниране, а работа и заводи. На което Борисов отвърна: „Край Пловдив има 140 завода".

„Край Пловдив има, но тук няма, искаме да изкарваме пари", продължи обадилият се от множеството, който веднага бе обвинен от останалите в провокация. „Като говорите за ценности, защо сме последни в Европа, защо не защитавате българското, заради вашето управление сме последни", продължи младежът. „А при тези които управляваха преди нас, къде бяхме, да не би да бе по-добре, нямаше нито пътища, нито саниране, където минат пътищата-идва бизнеса", отвърна Бойко Борисов.

„Едни блокове се работят както трябва - други не, елате да видите за какво става въпрос, а струва по 15 000 лв. на семейство", обади се от тълпата бившият кмет на село Бучино. „Кметът да дойде и да провери", отвърна Борисов. Как да дойде, като не можем да влезем при него и да се оплачем, продължиха да се обаждат хората.

Наложи се кметът на града Атанас Камбитов да вземе микрофона, за да обясни, че приказки за 15 000 лв. са „опорни точки", и че за последните 30 години нито едно правителство не е дало толкова пари за Благоевград, колкото това на Борисов. За което му благодари, след като припомни, че в момента се санират 120 жилищни блока.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай