МВР и в-к "Стандарт" в обща благотворителна кампания

МВР и в-к "Стандарт" в обща благотворителна кампания  | StandartNews.com

София. Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков и главният редактор на в. "Стандарт" Славка Бозукова обсъдиха конкретни инициативи в рамките на Коледното издание на Националната благотворителна кампания в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Министър Вучков благодари за вече традиционното партньорство на в. "Стандарт". "За нас тази кампания наистина е кауза. Всяка година работим с амбицията децата да получат един различен и незабравим празник", заяви в отговор г-жа Бозукова, цитирана от пресцентъра на МВР.

През 2014 г. се навършват 11 години от старта на кампанията. Традиционно тя се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи.

Към момента в кампанията участват 126 деца от цялата страна (от дирекциите в София, София-област и 23 областни дирекции).

Предстои провеждането на Коледно тържество за децата, на което ще бъдат представени и набирателните материали - телевизионен видеоклип, радио спот и фотоколаж - традиционно изготвяни за целите на инициативата с безкористното съдействие на вестник „Стандарт". Тази година домакин на тържеството ще бъде Академията на МВР – мястото, откъдето започва професионалният път на полицаите и пожарникарите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай