20:20 ч.

27.01.16

2 мин.

3215

0

0

Мария не пребори левкемията, но каузата остава жива

от Стандарт |

Мария не пребори левкемията, но каузата остава жива

29-годишната Мария не дочака концерта за своето лечение във Враца! Момичето беше победено от левкемията. Но организаторите не се отказват! Каузата е жива, концертът също, като събраните средства отиват за друг нуждаещ се.


От "Талантите" решиха да подадат ръка и на Иво Ивов от Радомир. Болестта му е неврофиброматоза тип 2. Организмът му сам образува тумори, които спират да се образуват и растат след 20 годишна възраст. След преминаването на няколко операции Иво се нуждае от ежемесечно лекарство, направено му в Германия, Авастин-400. Събира се сумата от 11 000лв нужни му в следващите два месеца за лечението му.


Надяваме се да оздравее и ще помагаме винаги, както можем!


Дарителска банкова сметка:
BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов
Pay Pal: [email protected] - Милена Димитрова (майка на Иво)
SMS дарение чрез изпращаме на текст "DMS IVO" на номер 17777


Иначе изпълнителите са същите, а водещ остава красивата Радост Тодорова. Врачанката доби невероятна популярност покрай конкурса "Мис Вселена" в Лас Вегас тази година. В една от залите на община Враца ще пеят рапърите от група "СкандаУ", с които Радост имаше общи проекти в миналото. Началото на концерта е в 19,00 ч. Събитието ще бъде без вход, но ще бъде поставена урна, в която хората ще могат да пускат даренията си. "Искрено се надявам да напълним залата и да съберем максимално много средства", заяви за "Стандарт" Радост.


Инициатива е на Надежда Георгиева и Мария Георгиева, които организират формата "Талантите на Северозапада". Доста участници от този формат също ще се включат.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент