Мъчителят на коня Уолтър потроши сега дъщеря и майка

Мъчителят на коня Уолтър потроши сега дъщеря и майка | StandartNews.com

Мъчителят на коня Уолтър от село Аврен, който беше откупен от евродепутата Емил Радев, отново влезе в полицейските хроники. Този път Петър Петров потрошил жената, с която живее на семейни начала и нейната майка. Кървавият инцидент е станал в събота в дома му в ромската махала. Той се разгневил заради загубено устройство на Булсатком и влязъл вкъщи с брадва и мотика. Започнал да бие 26-годишната Гина, а с брадва насякъл ръката на майка й, която е на 52 години, разказаха потресени хората от селото. След това помъкнал жена си и продължил да я бие здраво. Майката щом се свестила от жестокия побой, позвънила на телефон 112 да потърси помощ. Полицията веднага се е задействала и намерили младата жена в безпомощно състояние. С линейка тя е била откарана и настанена в реанимацията на МБАЛ "Св.Анна". Потърпевшата е с множество фрактури на ребра и на черепа. Майката е със счупена предмишница, скъсано сухожилие на ръката, контузии на глава и крак и с много прорезни рани. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура.Петър Петров е изчезнал от селото, но скоро е бил открит и задържан от полицаите.

В края на миналата година името на авренеца нашумя покрай системния тормоз, на който беше подложил коня си Веско. Съседът му англичанинът Стюарт Еймс не издържа да гледа как стопанинът мъчи животното с недохранване и бой и прати сигнал до ЕП в Брюксел. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев дойде в Аврен, за да откупи коня и да го дари на неговия спасител британеца, който му даде името Уолтър.

Според хората в селото Петър макар и с психични отклонения бил много работлив, но започнал да пропада покрай двете жени – майка и дъщеря. Каквото изкарвал той, веднага го изпивали и цялата махала пропищяла от нощните им скандали. Петър потънал в борчове и зарязал и животните, които гледал. 1000-та лева откуп за Веско /Уолтър тримата изяли и изпили само за една седмица, разказаха още в Аврен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай