Баба разпозна внучето си по снимка на детето от куфара

Баба разпозна внучето си по снимка на детето от куфара | StandartNews.com

Детето, което бе намерено мъртво в куфар край Пасарел, е било разпознато от неговата баба в Русия. Това съобщи руският комисар по правата на детето Павел Астахов, цитиран от агенция "Интерфакс".

Жената е майка на Ана Леонтева. Тя разпознала внука си по снимка. Петгодишното дете и неговите родители са живели в руския град Перм.

Майката, чието тяло наскоро бе намерено разчленено тяло, e била държавен служител в Пермския край. Преди няколко години обаче е напуснала Русия, съобщава Федерал Пресс. И уточнява, че тя се е познавала с живеещ в Приморско руснак.

България продължава разследването на чудовищното престъпление– убийството на 5-годишния Никита и 35-годишната му майка Ана Леонтева от Русия. Делото е взето под особен контрол. Работи се в сътрудничество с външното министерство на Русия и българските власти, обяснява още Астахов по кървавия случай.

Припомняме, че вчера полицията разпространи снимки на малкия Никита и неговата майка. Запознати до разследването съобщиха, че се издирва мъж с кавказки произход, който най-вероятно е убил детето. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай