Гола професорка иска да е депутатка

Наталия Хуарес ще се бори за легализирането на дрогата в Мексико

Гола професорка иска да е депутатка | StandartNews.com

София. 34-годишна професорка по философия скандализира втория по големина мексикански град Гуадалахара с кандидатурата си за депутат, съобщава в. „Дейли мейл”. За да привлече внимание и избиратели, Наталия Хуарес позира за предизборните си плакати полугола.

Седем дами без сутиени, едва прикриващи гърдите си с ръка, начело с Хуарес, агитират жителите на града от огромни плакати, закачени по стените на сградите. Акцията е невиждана за града, който е известен като много консервативен. „Осмелете се да се присъедините към нов, проект за изграждане на нацията, без предразсъдъци”, зове Хуарес от плаката.

Кандидатката за парламента е професор по философия в Университета на Гуадалахара и е член на Партията за демократическа революция. Другите дами на плаката са нейни съпартийки. Предизборната платформа на партията предвижда легализиране на наркотиците и събиране на данъци върху тях в опит да се сложи край на войната между картелите.

Хуарес не се притеснява от неодобрението на консервативните си съграждани. По думите й, те не биха гласували за нея, дори да се облече като монахиня. Затова залага на провокативния подход. Скоро по улиците ще се появи и друг предизвикателен плакат, на който се виждат голите крака на четири жени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай