Аржентина в потрес от нов Фрицъл

Аржентина в потрес от нов Фрицъл | StandartNews.com

Полицията в аржентинския град Мендоса е задържала 53-годишен мъж, за когото се предполага, че в продължение на години е насилвал една от дъщерите си. 31-годишната жена е родила пет деца, които сега са на възраст между 2 и 13 години.


Мъжът, който вече е известен с прякора Аржентинския Фрицъл, е обвинен, че насилвал дъщеря си още откакто тя била девойка, и заплашвал нея и цялото семейство да не го издадат.

Извергът представял малтретираната си дъщеря за своя съпруга, ако някой го попитал за връзката им.
Случаят започнал да се разплита едва след като през февруари съпруг на друга от дъщерите му се свързал с полицията и съобщил, че жената няма приятел, а баща й явно я насилва и тя забременява.

Насилникът бил задържан миналата седмица. Той вече е бил обвиняван в посегателство над друга своя дъщеря, която впоследствие избягала. Тъй като не било повдигнато обвинение в изнасилване, той се разминал с условна присъда.

Властите разследват дали майката на насилваната жена, която напуснала дома преди шест години, е била наясно с действията на съпруга си.

Случаят напомня на този с австриеца Йозеф Фрицъл, който изнасилваше дъщеря си в продължение на 24 години, а тя му роди седем деца. През март 2009 г. той беше осъден на доживотен затвор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай