Принц Чарлз и Камила пред развод

Принц Чарлз и Камила пред развод | StandartNews.com

Лондон. След месеци на слухове и спекулации за разпадането на брака на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс, сп. "Глоуб" съобщи, че новината е потвърдена. Твърди се, че след 9 години брак херцогинята на Корнуол се е опитала да изнуди кралското семейство за 350 млн. долара, с които да купят мълчанието й. Жълтото издание "Celebdirty Laundry" твърди, че по този повод кралица Елизабет Втора я е нарекла "позор".

Според източниците Камила е натрупала достатъчно компромати срещу принца на Уелс за 30-те години, в които са заедно и няма да се даде без тлъсто обезщетение. 

Слуховете за предстоящия развод се засилиха след обиколката на двойката в Канада. Жълтите издания твърдят, че те изобщо не са искали да прекарат толкова време заедно, но кралицата е настояла, за да си възвърнат доверието и любовта на поданиците си, след огромния успех на триседмичната обиколка на принц Уилям и съпругата му Кейт в Австралия и Нова Зеландия. Според източниците на списанието, Камила се е държала здраво за чашката по време на цялото пътуване, което пък вбесявало Чарлз. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай