Кюстендилски ябълки отглеждат в ЮАР
Българин арестуван за убийство на остров Крит


19:45 ч.

07.10.17

1 мин.

0

0

0

БГ крадла избяга от затвор в Рим

от редактор |

БГ крадла избяга от затвор в Рим

Българска циганка успя да избяга от римския затвор „Ребибия" още преди да бъде настанена в килията, гръмнаха италианските медии.


Жената била заловена при поредната кражба в Германия. Тя била издирвана с европейска заповед за арест заради 4-годишна присъда за обир. Жената била докарана в петък с охрана от римското летище „Фиумичино" в затвора „Ребибия".


Докато чакала да бъдат обработени документите й нашенката успяла да се намърда в група посетители в затвора и да избяга с тях. Българката е позната с поне три имена – Гина Евгениева Станчева, на 35 г., Петя Динкова Богданова, на 32 г., и Пенка Василева Платанова, на 30 г.


В момента се води вътрешно разследване за причините и за начина, по който жената е избягала.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент