"Ирма" взе три жертви във Флорида /ОБНОВЕНА/

"Ирма" взе три жертви във Флорида /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Трима души са загинали в американския щат Флорида, а двама от тях са полицейски служители, в резултат от катастрофи, предизвикани от приближаването на урагана „Ирма" и съпътстващите го ветрове и проливен дъжд..

Заместник-шериф Джули Бриджис, на 42 години, е починала в челна катастрофа в окръг Харди, източно от град Сарасота, съобщиха от местното полицейско управление. „Тя работи в подслон цялата нощ и изтича до вкъщи, за да си вземе провизии", когато се е случила катастрофата, в 6,45 местно време, съобщиха полицейските власти.

Спътникът на заместник-шерифа, също служител на полицията, също е починал на място.

Третият фатален случай се е случил, когато мъж, който е пътувал край Кий Уест се е забил, с камиона си, в дърво, съобщиха от службата на полицията в окръг Монро. Камионът е превозвал генератор.ветрове до 130 мили в час и опасност от сериозни бури.

"Ураганът е изключително опасна и животозастрашаваща ситуация!" съобщиха от Националната метеорологична служба в Кий Уест по-рано днес. От там призоваха онези, които досега не са обърнали внимание на предупрежденията, да се евакуират, за да защитят живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай