За 3 часа продадоха 18 хил. пакета за мачовете на "Лудогорец"

За 3 часа продадоха 18 хил. пакета за мачовете на "Лудогорец" | StandartNews.com

София. Повече от 18 хиляди пакета за мачовете на "Лудогорец" в Шампионската лига  са продадени за 3 часа след пускането на билетите в продажба, съобщава Gong.bg.

Пакетните пропуски са за двубоите с "Реал", "Базел" и "Ливърпул".

Само за минути се изчерпаха билетите за секторите А и В.

В Сектор А са най-скъпите билети, а Сектор В е с намален капацитет заради наказанието от УЕФА и предварителните заявки за фенове с членски карти и организираните фенклубове на "Лудогорец", които имаха предимство още преди пускането в продажба на билетите.

Въпреки че реално пропуските за двата най-конвертируеми сектори на стадиона са изчерпани, от време на време в онлайн системата на Ивентим се появяват единични бройки от тези сектори като това най-вече са резервирани, но неплатени навреме билети, което означава, че с повече късмет онлайн могат да бъдат закупени и такива билети.

В момента най-търсени са билетите за секторите „Лъвчета", които свързват Сектор В с Б и Г. Естествено, най-много пропуски има за местата зад вратите на Националния стадион „Васил Левски".

Вече в интернет сайтовете за покупка и продажба на стоки се появиха и оферти за билети, засега с 3 пъти по-високи цени от официалните. Има и много обяви на хора, които търсят да си закупят единични пропуски, най-вече за мачовете с "Реал" и "Ливърпул".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай