19:40 ч.

01.03.18

2 мин.

0

0

0

Тотото раздаде 5,3 млн. лева на късметлии

от редактор |

Тотото раздаде 5,3 млн. лева на късметлии

Дина Шошева от град Русе е късметлийката, която спечели 4 458 172 лева в играта „Тото 2 – 6 от 49". Късметлийката е участвала в играта със система №1 и фиш на стойност 6.75 лева, а печелившите числа бяха изтеглени в 15-ия тираж, който се проведе на 22 февруари. Така тя става 94-ият тотомилионер на България. Чекът й беше връчен тази вечер от Део и Марина в предаването на СПОРТ ТОТО.


Дина е актриса в Русенския драматичен театър и тази година празнува своя 35 годишен юбилей на сцена. Споделя, че числата за нея са много важни и всяко едно число има своя символика. Играе редовно тото от 1978 година и пуска фишовете си само в един тото пункт. Разказва, че веднъж пропуснала тираж и тогава се паднали нейните числа. „И късметът ми се разсърди", смее се печелившата. Има специална тетрадка в която записва своите комбинации и определя себе си като „библиотеката на тотото".


„Да вярват в себе си и късмета и да се вслушват в интуицията си", пожелава тотомилионерката на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО.


Веднага след като бе спечелен, джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49" стартира с нови 2 000 000 лева. За тиража в неделя, 4 март, се очаква той да достигне сумата от 2 300 000 лева.


Другият джакпот на стойност 847 022 лева, от играта „Тото 2 – 6 от 42", грабна щастливка от Софийското село, Бистрица. Името ѝ е Даниела Недкова, на 36 години, майка на две деца. Тя е играла с фиш на стойност 2.40 лева. Казва, че със сумата ще си направи малка къщичка и малък бизнес. „И ще живеем по-спокойно", допълва печелившата


„Само след дни идва и следващият повод, по който ще бъдат раздавани бонус печалби, и това е 8-и март. За празника на жената са предвидени 8 допълнителни печалби по 8000 лева, които ще бъдат определени чрез жребий в играта „Тото 2 - 6 от 49" точно на 8-и март. И веднага след тях идват и още възможности," споделят от Български спортен тотализатор.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент