Фенове на Кобрата горят с пари

Фенове на Кобрата горят с пари | StandartNews.com

Новата дата за битката е 15 ноември, съобщиха от "Зауерланд"

Отлагането на мача между Владимир Кличко и Кубрат Пулев силно разлюти феновете на българския боксьор. Ситуацията създаде главоболия на стотици българи, които се готвеха да гледат сблъсъка на 6 септември в Хамбург на живо. Мнозина нашенци изгоряха със самолетни билети. Имаше и такива, които бяха заложили на пакетна екскурзия с нощувка и пропуск за мача. Запалянковци се оплакаха, че губят пари и се чудят за кога да презаверят билетите си и резервациите си в хотелите. Имаше фирми, които бяха готови да тръгнат с пълни автобуси към Германия. Сред тях бе и агитка от 100 дупничани, поръчала вече знамена и плакати.

От щаба на Кобрата съобщиха вчера, че новата дата за супермача за световната титла е 15 ноември, отново в зала О2 в Хамбург. "Ще изчакаме каква ще бъде диагнозата на лекарите. Много жалко, че няма да има мач на 6 септември, тъй като Кубрат посвети на боя с Кличко много време. Сега Кубрат се намира в най-добрата форма през живота си. Аз на свой ред бих пожелал на Владимир здраве и бързо възстановяване. Надявам се, че за боя с Пулев той ще бъде в отлично състояние и мачът ще стане наистина велик", заяви промоутърът на Пулев Кале Зауерланд.

В същото време половинката на Кличко Хейдън Пенетиър обяви, че двамата с украинеца очакват момиченце. 25-годишната звезда от хитовия сериал "Нешвил" показа наедрялото си коремче на наградите "Еми". Блондинката мина по червения килим, облечена в стилна рокля на Lorena Sarbu Couture, цялата обсипана с пайети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай