18:12 ч.

07.04.17

1 мин.

0

0

0

Решиха въпроса с децата, трениращи в залата на „София Тех Парк" АД

от редактор |

Решиха въпроса с децата, трениращи в залата на „София Тех Парк" АД

Общо събрание на акционерите на „София Тех Парк" АД се проведе днес. Една от разгледаните точки беше учредяването на право на ползване в полза на Сдружение „Волейболен клуб ЦСКА". Акционерите единодушно взеха решение за учредяване на правото до края на календарната година. По този начин е решен въпроса с децата, трениращи в залата през настоящата година.


Предстои представители на спортния клуб да бъдат поканени за уточняване на допълнителните параметри и условия, както и за подписване на нотариален акт, с който ще им бъде учредено право на ползване. В рамките на договора ще бъде поставено изискване „Волейболен клуб ЦСКА" да изготви и представи инвестиционен план за реновиране на предоставената им сграда.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент