12:00 ч.

05.10.17

1 мин.

0

0

0

Българска легенда влезе в залата на славата на волейбола

от Руми Борисова |

Българска легенда влезе в залата на славата на волейбола

Най-известният български волейболист на всички времена Борис Гюдеров ще бъде предложен посмъртно за включване в Международната волейболна зала на славата в град Халиоуг, щата Масачузетс. Това обсъди областният управител на Перник Ирена Соколова с председателя на Национална волейболна лига Мина Николова и Атанас Ваклинов – застъпник за популяризиране на българския волейбол и волейболните постижения на страната ни на световно ниво.


Предстои изготвянето и оформянето на документ за включването на перничанина в категория „Състезатели".


Предложението ще бъде подписано от Ирена Соколова, Федерацията по волейбол и Инициативен комитет, подкрепящ идеята.


На срещата при губернатора беше и Тодор Симов, който е почетен гражданин на Перник и е посветил 50 години от своя живот на играта. Той поднесе специален подарък на Ирена Соколова и изказа благодарност към нея, за усилията, които полага за развитието на волейбола в града и областта.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент