Стиви Джи обеща на "Реал" 90 минути ад

Роналдо беше провокиран и от публиката в София, но това не го притесни

Стиви Джи обеща на "Реал" 90 минути ад | StandartNews.com

Страхотна закана към "Реал" отправи капитанът на "Ливърпул" Стивън Джерард преди битката на "Анфийлд". Англичаните нямат право на нова грешка след издънката в Базел. "Европейският шампион има някои от най-добрите играчи в света", сподели Стиви Джи, "Ливърпул" обаче играе пред своята невероятна публика, която създава страхотна атмосфера на "Анфийлд". Ще се възползваме от някои слабости на "Реал". Ще бъде специална нощ. Ние ще им покажем ада за 90 минути. Гледал съм доста техни мачове и знам всичките им силни страни, но също така знам и техните слабости".

Джерад допълни, че е невероятно "Ливърпул" да се завърне в Европа, където клубът има невероятна история. "По мое лично мнение някои от най-добрите мачове в кариерата ми са били тези от Шампионската лига - това е страхотна надпревара", допълни капитанът, който вдигна трофея през 2005 г.

Анчелоти се оказа фен на "Ливърпул"

Привърженик на "Ливърпул" се оказа треньорът на "Реал" Карло Анчелоти. "Подкрепям ги още от 1984-а, когато с "Рома" загубихме от тях с дузпи на финала за КЕШ. Те винаги са били клуб, който те кара да се вълнуваш. Феновете им пеят химна им по изключителен начин. Затова и ще изляза по-рано на терена, за да ги чуя. Наистина е нещо уникално", каза Анчелоти преди мача в сряда вечер.

"Спомням си финала от 2005. Водехме на почивката с 3:0, а по време на паузата 45 000 привърженици на Ливърпул не спряха да пеят "You'll never walk alone". За мен това бе шок, защото в Италия при подобна ситуация феновете беснеят, чупят и хвърлят камъни. Това определено им помогна за обрата", призна Анчелоти.

Той е сигурен, че Роналдо няма да се трогне от освиркванията на "Анфийлд". "Кристиано винаги е силно мотивиран. Ако обаче е посрещнат отрицателно, това го надъхва още повече. Неговото отношение няма да бъде продиктувано само от това, че той е играл за големия съперник на "Ливърпул" - Манчестър Юнайтед", каза Анчелоти.

Извадете Балотели от състава

призова бившият ас на "Ливърпул" Джейми Карагър преди битката с "Реал" в Шампионската лига. Според него това е единственият начин да бъдат излъгани еврошампионите. "Той не тича достатъчно. Срещу "Реал" ние трябва да вдигнем публиката", сподели Карагър, "Аз бих поставил Рахим Стърлинг на върха на атаката, защото той може да тича, а "Ливърпул" навярно ще трябва да контраатакува през голяма част от мача", допълни бившият защитник, "Според мен е важно "Ливърпул" да има трима футболисти пред Стивън Джерард, които да работят и да тичат здраво. Бих дал повече пространство на Коутиньо", каза още Карагър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай