Щерка на премиер е лице на "Реал"

Щерка на премиер е лице на "Реал" | StandartNews.com

Лаура заряза метъла заради кариера на "Бернабеу"

Телевизията на "Реал" бързо преживя раздялата с чаровната Лусия Виалон. Медията има ново лице и то идва от средите на политиката. Като репортерка там ще се изявява щерката на бившия премиер Хосе Сапатеро - Лаура Родригес Еспиноса. През 2009 година девойката втрещи света. Тя се появи дегизирана като готик металистка на снимката на семейството си това на президента на САЩ Обама. Лаура обаче е захвърлила имиджа си на бунтарка. Сега тя е просто обикновено момиче, твърдят приятелите й. Единствено пиърсингите по лицето й напомнят за бурното й минало. "Тя е плаха, но работи с голямо желание. Освен това е болен фен на "Реал"", коментират от клуба. А освен това Лаура е тип, който едва ли ще допадне на Кристиано Роналдо, коментират запознати. Таткото на Лаура обаче едва ли е очарован от изявите й. Сапатеро се слави с пристрастията си към "Барса".

В същото време Андреса Урах се извини на Роналдо, след като разкри, че е имала любовна връзка с него. "Не трябваше да правя това, разбрах го, когато Господ ме изправи в лице в лице със смъртта", обяви Мис Бум Бум. "Той е моят идол, любим мъж, но не трябваше да развалям живота му", продължи бразилката, която се бори за живота си, след като тъканта й започна да гние в следствие от многобройни пластични операции.

Бианка на Газа върти стриптийзьорки

Крушата не пада по-далеч от дървото. Доведената дъщеря на Пол Гаскойн реши да го замести достойно за пореден път на жълтите страници. Бианка, която в миналото се подвизаваше като модел, сега има ново амплоа. Блондинката е мениджър на стриптийз клуб в Лондон. Клиентите плащали по 20 паунда, за да влязат, и трябвало да консумират нещо за същата сума. 1200 пък струвал танц във ВИП стаята. "Това е работа като за мен. Най-после мога да направя истинска кариера", похвали се Бианка.

"Шалке" си вкара автогол с купон

"Шалке" няма победа в контролите до сега, но това явно не притеснява шефовете на тима и играчите. Те обаче скоро може да загубят доверието на верните си фенове, които бяха шамароса ни със снимки от купона на любимците си. "Кралскосините" вдигнаха парти като за посрещане на Нова година. На него футболистите се бяха изтипосали като звезди от филмите от 70-е години.

Първа дама помпа лицеви с футболисти

Подготовката на "Грасхопър" в Испания ще се окаже повече от култова. Ден след като стана ясно, че "скакалците" стават в ранни зори, за да пестят пари от наем на игрища, се разбра, че с тях тренира жена. Това е съпругата на президента Анчило Канепа - Хелиане. Дамата с огнените коси не само, че следи изкъсо играчите, но и помпа лицеви опори наравно с тях. Освен това Хелиане, която е сред 25-те най-влиятелни жени в бизнеса в Европа, помага на треньорите като реди конусите по време на заниманията. "Играчите правят по 15, докато аз издъхвам на петата лицева опора. Изживяването е фантастично. Научих толкова много нови неща като тактика. Превръщаме се в голямо семейство", обяви лелката с огнена прическа. Треньорът Урс Майер и благодари. "Хубаво е да има човек с друг поглед на нещата", коментира спецът през медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай