"Монако" не пуска Бербо да си ходи

"Монако" не пуска Бербо да си ходи | StandartNews.com

УЕФА изненада нашия с честитка за ЧРД

"Монако" сложи край на спекулациите за евентуален трансфер на Димитър Бербатов до края на трансферния прозорец. Местните медии цитират неназован източник от ръководството на клуба, според който Митко ще остане в княжеството до ляното. От известно време в Англия тръбят, че Бербо е пред завръщане във Висшата лига, а основни кандидати за подписа му са "Евъртън", "Тотнъм", КПР, "Хъл" и "Кристъл Палас".

Информацията гласи още, че треньорът Леонардо Жардим иска да запази българина в състава си, защото "монегаските" играят на четири фронта - първенството, Купата на Франция, Купата на лигата и Шампионска лига.

Настоящият договор на голмайстора с Монако е до края на сезона. Мениджърът Емил Данчев заяви преди дни, че Бербатов ще остане във френския клуб. Очаква се агентът да пътува до Монако през следващия месец, за да обсъди с ръководството на клуба бъдещето на своя клиент.

Междувременно Митко беше изненадан с честитка за 34-ия си рожден ден на официалната страница на Шампионската лига във "Фейсбук", където има повече над 41 милиона почитатели. Отбелязано е, че бившият национал на България е участник в два финала - с "Манчестър Юн" и "Байер".

Припомняме, че през 2002 година Бербо игра срещу Реал (Мадрид), а "аспирините" загубиха с 1:2. През 2009-а с "Юнайтед" отстъпи с 0:2 на "Барселона".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай