Лудогорец - герои в нета (СНИМКИ)

Лудогорец - герои в нета (СНИМКИ) | StandartNews.com

Моци е царят на фенските колажи

Триумфът на "Лудогорец" стана събитие не само в българските, но и в световните медии, а победата над Стяуа предизвика серия от т.нар. мийм колажи в нета. Геройството на Моци пък влезе във фолклора на социалните мрежи и лика му изгря на немалко забавни картинки. Ето кои са най-популярните хитове за шампионите от "Разград".

Слоганът "Keep Calm" (Остани спокоен) стана хит преди години и е приложим към почти всичко. Особено пък спрямо "Лудогорец" - отбор, който винаги предизвиква противоречиви реакции сред феновете на старите грандове "Левски" и "ЦСКА".

Доволното хлапе е един от най-популярните мийм образи. А удовлетворението му от попаденията на "Лудогорец" съвпада с онова, което всеки фен на отбора чувства при гол на орлите.

Вратарят на "Стяуа" след бомбастичния шут на Вандерсон, който върна нашите в мача. Изражението му на изненада, което камерите уловиха, беше неописуемо.

Страницата "Troll Football Bulgaria" осъмна с куп снимки след победата на разградчани. Моци действително бе напълно разстроен между себе си, името на Чворович и рефлекса на Владо Стоянов.

Изригването на Алекси Сокачев след победата бе споделяно от стена на стена във Фейсбук, а еуфорията му бе сравнима единствено с прословутото "Господ е българин!" Феновете се бъзикат с коментатора, че трябва да е поел доста успокоителни след мача.

Реакцията на Скалата, след като разбира, че Манчестър Юнайтед ги няма в Шампионската лига за сметка на "Лудогорец"...

Нормално е победените от "Лудогорец" отбори да развият съпричастност от съжаление едни към други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай