Кешеру вярва в класирането

Кешеру вярва в класирането | StandartNews.com

Според нападателят на "Лудогорец" Румъния е на 50% сигурна за осминафиналите на Евро 2016.

Нападателят на "Лудогорец" и Румъния Клаудиу Кешеру заяви, че според него родината му е на 50% сигурна за осминафиналите на Евро 2016. Той каза това след равенството 1:1 срещу Швейцария. "Поне така ги оценявам аз. Трябва да победим Албания и почти сигурно ще излезем от групата", заяви Кешеру.

Клаудиу и друг румънец от българския шампион Андрей Препелица играха цял мач и получиха жълти картони. "Като цяло смятам резултата от мача за справедлив. Правехме това, което трябваше да правим, затова не може да имаме претенции към себе си. Беше важно да не загубим. На почивката, когато водехме 1:0, треньорът Ангел Йорданеску ни помоли да не преотстъпваме инициативата на съперника. Опитахме, но Швейцария е много силен отбор. В него играят много силни футболисти и те ни създаваха доста проблеми", допълни Кешеру.

В същото време румънски фен е в болница след като е пострадал при доста странни обстоятелства. Привърженикът и другарите му са гледали мача от групата им между Франция и Албания (2:0). След неговия край фенът е заявил, че румънците няма да се класират напред. И внезапно получил свиреп удар с щека за билярд. Фенът е с разбита глава в болница в румънския град Алба Юлия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай