Дяков: Играхме мъжки, можем да сме опасен съперник

Дяков: Играхме мъжки, можем да сме опасен съперник | StandartNews.com

София. "Играхме мъжки и показахме, че когато ни се предоставя да играем футбол, сме много опасен и неприятен съперник. Ливърпул заслужава уважение, има страхотни играчи. Истинска чест е да се изправяш срещу играчи като Стивън Джерард и всички останали, те са големи имена". Това каза капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков след като отборът му постигна равенство 2:2 на стадион „Васил Левски" в мач от група "Б" на ШЛ.

Той си пожела догодина пак да игрят "тук и в тази лига" и каза: Точката е много голям успех за нашия клуб. Днес имахме възможност и да спечелим, но трябва да сме доволни...Честно казано, не си спомням Ливърпул да имаше някакви положения, освен головете и едно положение на Стърлинг след почивката.

"Уникална публика, те ни дадоха допълнителна сила и енергия. Благодаря им", завърши капитанът пред bTV Action.

Владислав Стоянов: Леко ме е яд, че не победихме

Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов смята, че тимът е заслужавал да победи" Ливърпул".

"За нас всеки мач е успех, независимо как ще завърши. Жалко е, че не победихме. Съжалявам, че не успяхме да зарадваме хората с успех. Показахме най-доброто, но получихме глупави голове. Има лек горчив привкус от това, че не взехме трите точки. При първия гол си мислех, че Моци ще изчисти топката, но ако няма грешки, няма да има и голове. Накрая на двубоя се надявах и вярвах, че поне ще изравним. Направихме го, но пак ви казвам, леко ме е яд, че не победихме", каза Стоянов.

Георги Терзиев: Надиграхме "Ливърпул"

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев, който отбеляза изравнителното попадение срещу Ливърпул (2:2), отбеляза че неговият отбор е стоял по-добре на терена.

„Надиграхме "Ливърпул". Страхотно е, че се представихме на такова високо ниво срещу едни от най-добрите играчи в света. Голът ми срещу "Ливърпул" е незабравим момент. Миналата година натрупахме солиден опит с участието си в Лига Европа и сега повишихме увереността си срещу отбори като "Ливърпул" и "Реал (Мадрид)".Защо пък да не победим Реал?", каза Терзиев пред официалния сайт на УЕФА.

Даниел Абало: Почти невъзможно е да вземем точка на „Бернабеу"

„Можем да сме доволни от резултата, въпреки че можехме да стигнем до нещо повече тази вечер. Все още имаме шансове да завършим трети в групата. За да се случи това, обаче, се нуждаем от благоприятен резултат в мача между "Базел" и "Ливърпул". Ние отиваме в Мадрид, което определено е най-трудната задача. Почти невъзможно е да вземем точка на „Бернабеу", но ще направим всичко възможно, за да се случи това". Това каза полузащитникът на "Лудогорец" Даниел Абало пред официалния сайт на УЕФА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай